header_nio

Velkommen på laget NIO Norway AS

Velkommen på laget NIO Norway AS

NIO Norway AS er vår ferskeste samarbeidspartner

NIO Norway AS er den norske avdelingen av det elektriske bilselskapet NIO Inc. NIO Inc. ble grunnlagt i 2014. Selskapet er kjent for å produsere premium elektriske kjøretøy og for å utvikle avanserte teknologier innen autonom kjøring og batteribytte.

NIO Norway AS representerer selskapets første store internasjonale ekspansjon utenfor Kina. De etablerte seg i Norge i 2021, med Oslo som hovedkvarter, for å lansere sine elektriske biler på det europeiske markedet. NIO er nå tilstede både i Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansund.
Norge ble valgt på grunn av landets sterke støtte til elektriske kjøretøy og dets utviklede ladeinfrastruktur. I tillegg til salg av biler tilbyr NIO Norway AS også tjenester som batteribytte-stasjoner og ulike abonnementstjenester relatert til bilene.

Ved å være til stede i Norge ønsker NIO å utnytte markedets modenhet for elektriske kjøretøy og bruke det som en springbrett for videre ekspansjon i Europa.

TENKER LIKT

– Nidaros Hockey ble nevnt i felles relasjoner, og etter møte med klubben føler vi dette er den rette kanalen for oss å fremsnakke våre produkter og tjenester. Vi er 100% avhengige av å brande vårt produkt i gode kanaler. Sist, men slett ikke minst så følte vi oss velkommen til klubben, og vi tenker svært likt med tanke på verdier, sier Morten Vorvik, butikksjef i Trondheim

For tiden har de en kampanje gående på lagerbilene ES8, ET5 og ET7, og i tillegg ønsker de å få på plass en rammeavtale med nettverket som vil gi fordeler til Nidaros Hockey sine partnere.

Salgs- og Markedssjef Daniel Björnberg er glad for å ha NIO Norway AS med i nettverket.

– Som Morten påpeker har vi de samme verdiene og tenker likt. Jeg har troen på et veldig lykkelig samarbeid som gagner både klubben, NIO og nettverket vårt.

Vi ønsker NIO Norway AS hjertelig velkommen på laget!

Fra venstre: Salgskonsulent Therese Saksgård Selboe, butikksjef i Trondheim Morten Vorvik og salgskonsulent Bjørn Tore Helden er strålende fornøyde med å være med på Nidaros-laget.
Nå får du kampanjepris på blant annet den svært elegante ET5

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER