nobra_header

Velkommen på laget: NOBRA Foto

Velkommen på laget: NOBRA Foto

De hjelper oss med profilering av våre spillere, og skal du gifte deg kan vi sterkt anbefale å ta en prat med de. En fotograf er alltid kjekk å ha med på laget! (Foto: Dorthe Engh)

NOBRA Foto fotograferer for private og kommersielle kunder. De leverer portretter, familiebilder, konfirmanter, brudepar, reklamer, lifestyle, produkt og katalogbilder. Deres mål er å fortsette å være en stødig og kvalitetsbevisst leverandør av fotografiske tjenester i Trondheim og omegn. De er også ansvarlige for å ta lagbilde og profilbilder av fjorårets og årets Nidaros-spillere.

De har for tiden en NOVEMBER kampanje gående på fotografering av familie (julebilde). Pakken inneholder fotografering, veggbilde og digital fil. De jobber med å tilby sesongkortinnehavere i Nidaros hockey en rabatt på alle sine fotografiske tjenester, og dette vil de komme tilbake til via klubben kanaler. For eksakte priser og pågående kampanjetilbud kan vi anbefale en titt innom deres kampanjeside på hjemmesidene.

Vi tok en prat med Ingemar Iversen hos NOBRA Foto om hvorfor de ønsket å være en del av Nidaros-laget.

«Vi har alltid ønsket å støtte idrett, så når vi i 2017/18 sesongen fikk avtalt fotografering av lagbilde og spillerbilder ble det en selvfølge for oss å forsette samarbeidet inn i inneværende år. Vi håper å være med Nidaros hockey i mange år fremover. Vi ønsker å ha et godt forhold til klubben, og gjøre samarbeidet så godt som mulig for begge parter. Å bidra til bildemateriale for en klubb under sterk utvikling er spennende for oss. Vi ønsker oss Nidaros opp i GET-ligaen, og vi håper samarbeidet kan bli en del av denne utviklingen.»

Det er vanskelig å si seg uenig med ambisjonene, og vi håper å kunne fortsette samarbeidet med NOBRA Foto også inn i GET-ligaen når den tid kommer.

Velkommen på laget!

Du kan følge de på følgende medier:
Facebook
Instagram
Hjemmeside

NOBRA Foto står bak årets lagbilde for Nidaros Hockey.

SISTE NYTT

– Føler meg som hjemme

LES MER

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER