skaalvoll_styreplan

Velkommen på laget, Styreplan AS

Velkommen på laget, Styreplan AS

Det er en glede for oss å ønske Styreplan AS velkommen på Nidaros Hockey-laget. Foto: Elisabeth Almhjell

Du har sikkert sett logoen deres på skuldrene til spillerne, men hvem er egentlig Styreplan? Vel, først og fremst er Styreplan utviklet for å gjøre hverdagen lettere for styret i både firma og idrettslag.

For å få litt mer innsikt i Styreplan, lot vi salgssjef Simon Wengstrøm presentere firmaet litt nærmere.

Simon Wengstrøm og Styreplan er godt fornøyd med å være med på laget! Foto: Styreplan AS

HVEM ER STYREPLAN?
«Vi har holdt på i 20 år med effektivisering og profesjonalisering av styrearbeidet i norske organisasjoner – hovedsakelig i SMB-markedet, hvor vi er markedsledende. Vi har kunder i hele Skandinavia, men Styreplan er utviklet for norskt styrearbeid, og bygget på den norske aksjeloven. Vi er ansatteid, og de som grunnla selskapet jobber her fortsatt.»

https://www.styreplan.no/kontakt-oss

HVA KAN DE TILBY?
«Vi tilbyr en norskutviklet, norskeid styreportal, som også er et arbeidsverktøy for administrasjonen. Styreplan sørger for at aksjeloven følges rundt både styrearbeid og generalforsamlinger, og vil spare store mengder tid i både forberedelser og etterarbeid. Styreplan inneholder maler, automatiserer rutinearbeid og møteinnkallinger, og samler all dokumentasjon på én trygg plattform. Protokoller og andre dokumenter (f.eks. regnskap og rapporter) kan signeres med BankID, også i Styreplan-appen.»

https://www.styreplan.no/produkter

https://www.styreplan.no/styreportalen

HVEM ØNSKER DE Å KOMME I KONTAKT MED?
Fortrinnsvis er det alle som er involvert i styrearbeid i et firma som er målgruppen. Enten det være seg styreleder, styremedlem, daglig leder/adm.direktør, økonomisjef eller andre som passer beskrivelsen.

https://www.styreplan.no/fordeler

GJØR HVERDAGEN ENKLERE
I Nidaros Hockey har vi kun gode erfaringer med bruk av Styreplan i vårt arbeide. For styrer i idrettslag er dette helt klart en ideell løsning som gjør det lettere ved utskiftninger i styret som ofte skjer i et idrettslag, og systemet er enkelt å lære, lett og trygt å bruke. Det gjør at styret kan konsentrere seg om oppgavene sine fremfor å måtte bruke for mye tid på det administrative.

Velkommen på laget, Styreplan AS! Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER