coca_nidaros

Velkommen tilbake: Coca-Cola

Velkommen tilbake: Coca-Cola

De trenger knapt nærmere introduksjon, da de fleste kjenner til Coca-Cola. Det gjør oss meget glade å informere at de er med på nok en sesong som samarbeidspartner med Nidaros Hockey.

Vi forfrisker Norge! – Gode ord fra salgsrepresentant Robert Halseth hos Coca-Cola European Norge. Målet dems er å gi Norge et sortiment av drikkevarer av høy kvalitet som møter og tilfredsstiller alles ønsker og behov.

Coca-Cola har støttet den beste hockeyklubben i Trondheim i mange år, og Halseth er klar på hvorfor de velger å være med år etter år.

«Vi føler at ishallen er en positiv arena hvor mange mennesker hvert år får gode opplevelser. Da er det jo naturlig at de samtidig kan nyte en forfriskende Coca-Cola eller Coca-Cola Zero.»

Spør vi han om hva det viktigste Coca-Cola venter å få ut av samarbeidet med Nidaros Hockey, er svaret beskjedent, men veldig godt.

«Det at tilskuerne i Leangen Ishall får anledning til å nyte våre merkevarer samtidig som de følger Nidaros Hockey er det viktigste for oss hos Coca-Cola.»

For tiden har Coca-Cola en sommerkampanje gående på caféer, restauranter og andre utslag i hele sommer. Alle som kjøper en Coca-Cola eller Coca-Cola Zero har muligheten til å vinne flotte premier. Den heteste premien av dem alle, en iPhone X.

Følg Coca-Cola Norge på sosiale medier!
Instagram
Facebook
Twitter

Vi ønsker Coca-Cola velkommen tilbake på laget!

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER