Er det travelt i høstferien, og barna har ikke mulighet til å være på SFO eller andre steder? Ingen problem – vi har muligens verdens kuleste barnevakt for deg!

Mandag til fredag i høstferieuken tilbyr vi masse istid, masse lek, masse moro og lunsj hver dag til en rimelig penge. Det vil være spillere fra Nidaros på isen sammen med barna for å organisere leker som passer med skøyter, kølle og puck.

Det vil også bli lek og moro i idrettshallen i løpet av dagen slik at barna ikke er kun på is hele tiden.

Sammen med Rema 1000 serveres enkel lunsj hver dag slik at man slipper å tenke på å ha med matpakke.

NB! Denne hockey-SFO’en må ikke forveksles med våre Hockeycamper da det ikke vil bli organiserte treninger med fokus på ferdigheter, men 100% fokus på lek. Derfor settes også årsklasser opp etter hvert ut fra hvor mange påmeldte i hvert årskull.

SØSKENRABATT
For å få ned prisen til det absolutt laveste har vi dessverre ingen søskenrabatt denne gangen. Dette fordi vi allerede har kuttet så mye vi kan på prisen.

PRIS
Pris for hele uken er 950,-

SMITTEVERN
Grunnet strenge smittevernregler på alt som går utenfor utvikling er det begrensninger satt til 15 deltagere per gruppe og totalt 3 grupper. Det er med andre ord begrenset antall plasser tilgjengelig, så her gjelder det å være tidlig ute. Ved forrige hockeycamp ble vi utsolgt etter meget kort tid!

Hockey-SFO vil vare fra 08:00 til klokken 15:00 hver dag, mandag til fredag.

Ved eventuelle spørsmål eller for å bli satt på venteliste ved full påmelding, ta kontakt på [email protected]

Påmelding skjer som vanlig på Deltager.no

Vi ser frem til en morsom uke på isen!