9

– Vi skal by på fartsfylt hockey

– Vi skal by på fartsfylt hockey

David Hallström har signert ny kontrakt med Nidaros Hockey. Foto: Lars Rune Skaug

I fjor ble han 1. divisjons poengkonge med imponerende 62 poeng på 30 kamper. Nå sikter seg inn mot samme tittel nok en sesong. Det kommer tett på seriestart, men det er en glede å kunne presentere David Hallström som Nidaros-spiller, også i 2022/2023-sesongen.

Det var ikke mangel på tilbud til David fra andre klubber, men valget falt til slutt på Nidaros og Trondheim nok en sesong. Hvorfor?

«Trondheim trenger ett lag i den øverste divisjonen, og jeg ønsker å være med å gjøre alt jeg kan for at vi skal spille i Fjordkraftligaen neste sesong. Laget ser bra ut, og det var også litt av grunnen til at det drøyde litt med å signere for min del. Jeg ønsker så gjerne at vi skal rykke opp, og det føler jeg vi har muligheten til med den spillergruppa vi har nå.» sier Hallström til nidaroshockey.no

David Hallström har i år byttet ut A’en på brystet med en C, og skal hjelpe lagets unge spillere både på og utenfor isen.

Klare til seriestart

Nidaros har slitt litt i treningskampene, og det er blitt kun én seier på de fire kampene som er spilt, men det skremmer ikke Hallström.

«Vi har litt å jobbe med i spillet vårt, men heldigvis avgjøres ikke sesongen i september. Det kan fort hende at avgjørelsen ikke faller før i siste serierunde så jevnt som det er nå. I de fire treningskampene vi har spilt har vi manglet mange spillere så det blir bra nå når vi kan stille med så og si fullt lag. Vi har trent godt etter kampene mot Bergen, og vi er klare til seriestart i helgen.»

Det er kommet mange nye spillere til klubben i sommer, og Hallström har latt seg imponere av flere. Én av de skiller seg derimot ut.

«(Joacim Eriksson web.red.) Rostad har imponert meg. Han står alltid på og gir maks for laget, og har kvalitetene til å gjøre en forskjell.» sier han.

Foran årets sesong er David Hallström valgt til kaptein for laget, og det en jobb han ser frem i mot.

«Vi har et ungt lag med masse talent hvor det behøves disiplin, tålmodighet og selvtillit for å få frem det beste i hver spiller. Jeg har jo noen år på isen allerede så jeg skal gjøre det jeg kan for å hjelpe de med akkurat det.»

Vi kommer til å by på fartsfylt hockey

Helt til slutt har norsk-svensken en klar melding til supporterne.

«Vi kommer til å by på fartsfylt hockey, og skape god stemning i Leangen. Jeg håper så mange som mulig tar turen og støtter oss i vinter!» avslutter han.

Sportssjef Martin Jansson er selvfølgelig godt fornøyd med å få sikret underskriften til toppscoreren.

«David er en ekstremt viktig spiller både på og utenfor isen. Ikke bare gjorde han mange poeng selv i fjor, men han gjør de rundt seg bedre også. I tillegg er han et forbilde utenfor isen som mange av de yngre spillerne kan lære av, og det er ekstra viktig i vår klubb som har så mange unge talenter. Talent tar deg bare så langt så det er viktig å ha hodet på plass også. Der kan David bidra en hel masse.» sier Jansson til nidaroshockey.no

Kjøp sesongkort eller billetter til neste helgs hjemmepremiere her

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER