i-8LhV82q-X4

– Vi skal bygge videre på det vi gjorde i fjor

– Vi skal bygge videre på det vi gjorde i fjor

Marius Betten Kristoffersen (25) har signert ny kontrakt med Nidaros Hockey. Foto: SJ Photo

Nok en av veteranene i spillergruppen, Marius «BK» Kristoffersen er klar for nok en sesong i Nidarosdrakten. Med sine 149 kamper for Nidaros har han kun fem spillere foran seg på adelskalenderen, og han er ikke klar for å gi seg med det første.

«Målet er jo å rykke opp, og så lenge jeg er god nok til å heve nivået i laget så skal jeg være med å bidra med mitt for at vi når det målet.» sier han til nidaroshockey.no

Som så mange andre er han klar på at fjorårssesongen var under konstant utvikling.

«Med et nytt spillesystem så krever det jo litt tid å komme inn i det. Vi klarte å ta lange steg sist sesong, og på slutten av sesongen så vi hvor gode vi kan være. Dette skal vi selvsagt bygge videre på nå. For min egen del passer det nye systemet meg meget godt så det er ikke vanskelig å glede seg fremover.»

For 25-åringen liker å bidra offensivt, og har også vikariert som løper enkelte ganger. Men på spørsmål om han helst ønsker å være back eller løper er svaret klart.

«Back. Det er for lett å være løper…» sier han med et stort smil om munnen.

Sportssjef Martin Jansson synes det er godt å ha stødige Kristoffersen tilbake neste sesong.

«Marius blir bare bedre og bedre, og ikke minst leverer han jevnt i hver eneste kamp. Noen spillere kan ha dårlige kamper, men det ser du veldig sjeldent med Marius. Han leverer på et jevnt godt nivå hele tiden, og det gjør hele laget tryggere.» sier Jansson til nidaroshockey.no

Vi ønsker «BK» velkommen tilbake til ny sesong!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER