Ole Christian Westad Larssen (21) er den neste i rekken med kontrakt foran kommende sesong. Foto: Dorthe Engh

I likhet med mange andre på laget har 21 år gamle Ole Christian Westad Larssen fått en rekke kamper på A-lagsnivå tross sin unge alder. Totalt står unggutten med 94 kamper etter at han fikk sin debut på slutten av 2016/2017-sesongen. Nå, fem år senere, er han en viktig brikke for laget som skal kjempe om opprykk til den øverste divisjonen i landet.

«Vi bør absolutt være med å kjempe om kvalik. Målet for både meg og laget kommende sesong er å ta et steg opp fra i fjor, og da er kvalik en naturlig del av det.» sier en offensiv Ole Christian til nidaroshockey.no

I forrige uke ble det klart at Ilya Dubkov ikke fortsetter som trener i Nidaros Hockey kommende sesong, og det er fortsatt uklart hvem som tar over etter russeren. Det er ikke noe forstyrrelsesmoment for guttene som skal kjempe på isen i følge Ole Christian.

«Det er jo selvsagt spennende med ny trener. Det blir alltid litt ekstra spenning når det er noe helt nytt, men vi skal uansett gjøre vårt beste for å prestere på isen, uavhengig av hvem som står på benken.» avslutter den målfarlige vingen.

Sist sesong endte det med 16 målpoeng på 24 kamper. Neste sesong skal dette økes.

Vi ønsker Ole Christian velkommen med videre på laget!