informasjon_hjemmekamper

Viktig informasjon!

Viktig informasjon!

Nye restriksjoner hva gjelder inngang på idrettsarrangementer tvinger frem endringer også i ishallen.

Endelig skulle vi spille hjemmekamper igjen. Endelig skulle vi fylle ishallen med et hockeyfrelst publikum som har vært uten i flere uker. Dessverre blir det en begrenset fest når Comet kommer på besøk i helgen.

Restriksjonene sier at vi kun kan ha inn kohorter à 200 personer, og maks tre kohorter. Slik Leangen Ishall er bygd opp med toaletter ser vi oss nødt til å begrense dette til to kohorter à 200, altså totalt 400 tilskuere per kamp. Disse billettene distribueres etter følgende system:

  • Alle som har kjøpt sesongkort har sikret seg plass på kamp, men dessverre ikke sin plass da en-metersregelen må overholdes og det får man ikke gjort med de faste plassene.
  • Vi kommer til å sende ut en epost til alle sesongkortinnehavere hvor de bes gi beskjed dersom de ikke har mulighet til å dra på kamp slik at vi kan legge ut flere billetter for salg.
  • ALLE som kommer inn dørene på kamp må ha billett. Dette gjelder også barn. Det vil bli åpnet for barnebilletter på Ticketmaster hvor man kun betaler billettgebyret. NB! Kohortene blir delt opp ut fra felt selv om det ikke er plassbilletter, så sørg for at dere har billett på samme felt.
  • Alle gratis sesongkort / billetter som er delt ut er ikke gyldig for kampene så lenge restriksjonene gjelder. Dette gjelder også forbundskort, dommerkort eller andre kort som vanligvis gir gratis inngang på kamp.
  • Vi holder av et visst antall til våre samarbeidspartnere som hjelper oss å holde liv i klubben. Dersom ikke alle billettene her blir tinget på vil vi legge ut disse også for salg nærmere kamp.

Selve hallen blir delt opp i to kohorter som begge vil ha tilgang på kioskvarer og toalett. Det vil ikke bli anledning til å bevege seg mellom de to kohortene.

Vi håper selvsagt denne løsningen blir kortvarig, men vi håper at vi kan vende tilbake til normalen igjen på nyåret dersom alle tar en ny dugnadsrunde nå. Vi vil ha alle i hallen!

Har du symptomer eller føler deg uvel skal du IKKE komme på kamp i Leangen Ishall.

For de som ikke er så heldige å få billett, vil kampene vises på Tv2 Play.

Ved spørsmål, ta kontakt med oss på post@nidaroshockey.no

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER