betten_kristoffersen_header

– 100% innsats, alltid

– 100% innsats, alltid

Sist sesong etablerte han seg som en solid back for Nidaros Hockey. Nå skal Marius Betten Kristoffersen ta nok en sesong i klubben.

Karrieren startet i TIK og Rosenborg, og etter en liten svipptur innom Ringerike og Tsjekkia (!) kom Kristoffersen tilbake til Trondheim og Nidaros sist sesong. Her ble det fire assists å samle på 26 kamper, men kommende sesong håper han å kunne bidra enda mer for klubben i hjembyen.

«Trønderhockeyen trenger trønderske spillere, og da var det et lett valg for meg å signere for Nidaros. Det er ingenting som er så kult som å spille i Leangen når det er masse folk og fullt trøkk», sier Betten Kristoffersen til nidaroshockey.no

Foto: Nobra Foto

Betten Kristoffersen er en fleksibel spiller som kan brukes som både back og løper, men en ting er på plass uansett hvor han spiller.

«Jeg gir alltid 100% innsats på isen, og går inn i hver duell med full trøkk.»

Selv har han lyst til å utvikle seg mer, og ta en større rolle i laget han enn han hadde sist sesong. Det tror han at den nye treneren, Ilya Dubkov, kan være med å bidra til.

«Å få inn ny trener nå tror jeg bare er positivt, og ikke minst at det er legenden Ilya Dubkov som nyter stor respekt hos alle spillerne. Han var jo kjent som en offensiv spiller, så jeg håper han tar med seg det når han nå skal trene oss.»

Marius Betten Kristoffersen er nok i utgangspunktet tiltenkt en backrolle i årets Nidaros-lag, men som han sier selv er han fleksibel på dette punktet, og dette gjør han ekstra verdifull for enhver trener.

Velkommen med videre, Marius!
Følg han på Instagram eller se hans statistikk på Eliteprospects.

PS! Har du husket å registrere deg som frivillig til kommende sesong? Sjekk ut denne saken!

SISTE NYTT

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER

Velkommen på laget NorEngros

LES MER