Nidaros Nettverk

NIDAROS NETTVERK SKAPER NYE VENNER OG Forretningsmuligheter

Samarbeidspartnerne våre representerer et bredt utvalg av bedrifter, store og små, fra ulike bransjer og næringer. Vårt nettverk handler om forretningsmuligheter, relasjoner og å skape verdier. Her knytes kontakter, her oppstår vennskap, her gjøres handel året rundt. Som Norges nest største publikumsidrett kommer våre partnere også tett inn på et stort publikum.

nettverk-2

Relasjoner

Gjennom flere ulike arrangementer har man en unik mulighet å knytte sterke relasjoner. Med stort innslag av aktiviteter som får fram smilet er det enklere å knytte de gode kontaktene.

Opplevelser

Opplevelser er viktig for oss. Skulle det være på hockeykamp, på frokostmøtet, på padlebanen, på curlingbanen eller på glattisen, så er det samspillet å gjøre noen sammen. Kampdager er for oss prikken over i(s)en når det kommer til opplevelser, derav så er vi raus med billetter til de ansatte. Det er viktig for oss at flere i bedriftene kan delta – ikke bare noen få utvalgte.

Moro i hverdagen

Vi er et litt uhøytidelig nettverk hvor latteren alltid skal sitte tett. Årets Sponsorcup er høydepunktet der vi tar glattisen på ramme alvor.

TA KONTAKT

FOR ET MØTE ELLER EN HYGGELIG HOCKEYPRAT

BJORNBERG-3

Daniel Björnberg

SALGS -OG MARKEDSSJEF

404 72 119

daniel.bjornberg@nidaroshockey.no