sander_skalvoll

– Å spille for Nidaros gjør meg stolt

– Å spille for Nidaros gjør meg stolt

Han er regnet som en av de beste backene i sin årsklasse på landsbasis. Kommende sesong skal Sander Håkan Skålvoll (18) spille for A-laget til Nidaros.

De siste to årene har han spilt for junior elite i klubben, men nå tar han altså steget opp og har signert A-lagskontrakt. 18 år gamle Sander Håkan Skålvoll gleder seg til å trene og spille med de store gutta.

«Jeg er utrolig stolt og glad for å kunne spille for byens elitelag. Jeg har spilt i junioravdelingen de to siste sesongene, og de å nå få være med seniorlaget er et langt steg i riktig retning i forhold til å utvikle meg som spiller. Jeg håper å kunne være med å bidra i riktig retning.» sier en svært fornøyd Skålvoll til nidaroshockey.no

La oss håpe Sander Håkan Skålvoll får mer å feire den kommende sesongen. Foto: Petter Krogstad

Gjennomgangsmelodien de gangene vi har spurt spillere om å beskrive seg selv til disse artiklene har vært at spilleren alltid gir 100% på og utenfor isen. Skålvoll er intet unntak her.

«Ja, jeg gir alltid 100%, og jeg liker å være involvert i spillet. I tillegg vil jeg si at jeg er en uforutsigbar back som har både defensive og offensive kvaliteter. Fra blå kan jeg levere gode skudd som smeller godt. Så er jeg en back med størrelse, som sjeldent er dumt – spesielt på et trøndersk hockeylag», sier Skålvoll med et smil om munnen.

Skålvoll er tatt godt i mot i seniorgruppa og bidrar også med god stemning utenfor isen. Trener Ilya Dubkov er meget godt fornøyd med å ha unggutten med på seniorlaget.

«Han er helt i toppen av backer i sin årsklasse i landet, og jeg gleder meg til å se hva han kan gjøre for oss. Med størrelsen og ferdighetene han innehar vil han være en viktig brikke i dette Nidaroslaget i flere år fremover.»

Selv er Sander Håkan spent på hva treneren kan gjøre for seniorlaget.

«Jeg har vært så heldig å ha Ilya som trenger i to sesonger allerede, og jeg vet hva han står for som trener og hva han forventer av meg. Jeg tror det er en veldig god «fit» mellom Nidaros og Ilya.»

Du kan følge Sander Håkan Skålvoll på Instagram, eller du kan se statistikken hans på Eliteprospects.

Velkommen på laget, Sander Håkan!

PS! Har du husket å registrere deg som frivillig kommende sesong? Gjelder både gamle og nye frivillige!

SISTE NYTT

– Jeg er en toveisback som liker å bidra offensivt

LES MER

Quality Hotel Prinsen utvider samarbeidet

LES MER

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER