2018-08-25-13.16.10

– Det er kjempekoselig

– Det er kjempekoselig

I helgen gjennomføres det 3-mot-3 cup i Dalgård Ishall for å innlede hockeysesongen 2018/2019.

Det er ikke bare våre gutter som forbereder seg til sesongstart. I Dalgård Ishall blir det i helgen gjennomført oppstartscup for U9 til U15-lag. I løpet av helgen spilles det totalt 66 kamper på to baner hvor lagene har tre utespillere og én keeper hver, og det spilles 2×10 minutter med bytter hvert minutt. – En kjempemåte å starte sesongen på, sier Jean-Sebastien L’Heureux til nidaroshockey.no

Vi tok med oss Sigve Bråten og Sivert Lehn Wannebo til Dalgård for å hilse på de unge lovende spillerne som utkjempet kamper på isen, og de ble godt mottatt av ivrige autografjegere. Sigve, som både har vært trener på hockeycampen til Nidaros, og er trener for ett av Rosenborg sine lag i helgens cup, synes det er kjempekoselig å se så mange barn kose seg på isen i helgen.

Sigve Bråten og Sivert Lehn Wannebo signerer gladelig autografer

«Det er jo kjempestas. Jeg elsker å spille 3-mot-3 selv på trening så jeg har full forståelse for at barna koser seg her. Dette er noe vi i Nidaros må ta en større del av i fremtiden.»

Sigve stiller alltid opp for klubben når det er snakk om å bidra blant de yngre, og det vil han alltid gjøre så fremst han har tid.

«Det er det minste vi kan gjøre synes jeg. Det er mange av disse som skal spille på Nidaros sitt A-lag i fremtiden, og det sier seg selv at jeg stiller opp så fremst jeg har tid til det. Nå før sesongen har man litt bedre tid enn når sesongen er i gang, og da er det viktig å bidra når man kan. Det gjøres en kjempejobb rundt klubben nå, og da er det viktig at alle bidrar.» sier en svært engasjert Sigve.

Også Astor-gutten Sivert Lehn Wannebo stortrives i Dalgård Ishall, hvor han så og si har vokst opp. Det er nesten umulig for han å gå inn i hallen uten å bli omsvermet av både barn og voksne som vil slå av en prat.

«Det er jo kjempekoselig å gå i hallen her og snakke hockey med kjente. Også er det jo så mye talent ute på isen!»

Det er fortsatt tid til å få sett litt av denne talentfulle gjengen boltre seg på isen på Dalgård. Søndag starter kampene 09:00 og varer til 13:30. Vi anbefaler å ta turen!

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER