jacob_sandberg_sjphoto

– Det er kult å ha litt press på seg

– Det er kult å ha litt press på seg

Jacob Sandberg (23) har signert kontrakt med Nidaros Hockey.

Med 24 poeng på 32 kamper for Bergen sist sesong er det knyttet forventninger til den offensive produksjonen til vår nye back, svenske Jacob Sandberg. Med sin høyrefatning og poengproduksjon er han akkurat det flere supportere har ønsket seg til klubben, og nå er han på plass. Men hvem er han?

«Jeg er en 23 år gammel rolig type fra Karlstad som liker å finne på ting med venner. Jeg har hørt mye bra om Nidaros og Trondheim, og jeg ser på det som et bra sted for meg å utvikle meg videre som hockeyspiller. Å kunne være med på den reisen som skjer i trøndersk ishockey nå skal bli gøy!» sier han til nidaroshockey.no

Foruten ishockeyen skal han jobbe ved siden av i Trondheim, men det er ikke helt klart med hva enda. Han kommer alene, uten familie, til Trondheim, men det finnes en i byen han kjenner meget godt fra før.

«Jeg har spilt med Lukas Rhodin i Färjestad tidligere, og gleder meg til å få spille med han igjen. Det hadde vært en drøm om vi ender opp i backpar sammen selvsagt, men akkurat det skal jeg overlate til coach Wallson å bestemme. Det mangler ikke på kjemi mellom oss både på og utenfor isen i det minste, så det skal ikke stå på det.» fortsetter han.

Wear Your Passion – Sikre deg sesongkort nå!

Foto: Obelix Barbala

Sist sesong leverte han som nevnt rikelig med poeng fra backplass, på tross av at han var den defensive delen i backparet med ligaens toppscorer, David Nilsson. Nå er han klar for å ta en mer offensiv rolle.

«Det var nyttig for meg å få litt mer ansvar defensivt, og jeg er glad for at David fikk vist seg litt ekstra frem og nå får prøve seg i øverste divisjon, men jeg ser frem mot en litt mer offensiv rolle i Nidaros også er det opp til meg selv å ta vare på den muligheten.»

Mange mener at en offensiv back var det som manglet litt i Nidaros-laget sist sesong, og med det blir det jo litt press på 23-åringen på det området. Det presset er han klar for.

«Det er alltid kult å ha litt press på seg, og jeg skal gjøre mitt absolutt beste for at supporterne liker det de ser!» avslutter den smørblide svensken.

Sportssjef Martin Jansson er selvsagt godt fornøyd med å få landsmannen på plass, og han ser et stort potensiale i backen.

«Jacob har veldig mye mer offensivt i seg enn det han fikk vist som en defensiv back i Bergen. Hos oss skal han få slippe seg litt løs, og da tror jeg vi får se en enda bedre Jacob Sandberg som allerede var god fra før. Jeg gleder meg til å se hva han kan tilføre laget den kommende sesongen.» sier han.

Vi gleder oss til å se Jacob på isen for Nidaros, og nå kan du også SIKRE DEG SESONGKORT for de beste plassene, og samtidig få det splitter nye sesongkortskjerfet vårt.

SISTE NYTT

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER

Velkommen på laget NorEngros

LES MER