header_takk_16_50_51

Forlenger ikke

Forlenger ikke

Tre spillere fortsetter ikke i Nidarosdrakten sin kommende sesong. Foto: Lars Rune Skaug

Hvert år er det endringer i spillerstaller, og selv om både klubben og supportere har fått nære forhold til alle spillerne er det en gang slik at ikke alt passer blir likt fra år til år. Vi ønsker å takke Joacim Eriksson Rostad, Martin Fillingsnes og Marius Betten Kristoffersen for sin tid i klubben.

#16 Joacim Eriksson Rostad er en Kriger med stor K. Etter å ha startet i moderklubben Astor gikk turen til Lillehammer for skole, og etter et stopp på Gjøvik bars turen hjemover til Trondheim igjen. De siste to sesongene har han kriger med hjertet utenpå den blå drakta. Totalt ble det 76 kamper og 26 poeng på bauten fordelt på 11 mål og 15 assists.

16-ROSTAD
#16 Joacim Eriksson Rostad

#50 Martin Fillingsnes har tilbragt hele sin karriere i Trondheim for både TIK, Rosenborg og Nidaros, og ble tatt om som fast inventar i A-laget i 2020. Siden den gang er det blitt 124 kamper med 18 mål, 15 assists og en rekke blokkeringer på «Filla». En som alltid ofrer seg for laget, og er spesielt viktig i undertallspill.

50-FILLINGSNES
#50 Martin Fillingsnes

#51 Marius Betten Kristoffersen har med unntak av en liten tur til Ringerike, samt en svipptur til Tsjekkia, også hatt sin karriere i Trøndelag. Med 4 kamper i GET-ligaen for Rosenborg og 229 kamper for Nidaros Hockey har han vært en av lagets mest rutinerte spillere, med kun Sigve Bråten og Joakim Hofstad som har flere kamper for Nidaros. Totalt er det blitt 14 mål og 58 assist på «BK».

51-KRISTOFFERSEN
#51 Marius Betten Kristoffersen

Vi ønsker alle tre masse lykke til videre i sine karrierer.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER