_DSC1481

– Hadde vært dumt å ikke bli med nå

– Hadde vært dumt å ikke bli med nå

Ole Christian Westad Larssen (23) har signert ny kontrakt. Foto: VinnVinn Reklame

I likhet med Johan Tørres Selnes har Ole Christian Westad Larssen spilt hele sin karriere i Trondheim, og som han sier det selv: «Det hadde jo vært dumt å ikke bli med videre nå». Det er nemlig kjærligheten til klubben som gjorde valget lett da sportssjef Martin Jansson ønsket han med videre.

«Jeg har spilt i Trondheim hele livet, og er glad i klubben som jeg alltid har hatt som mål å være med å få opp i øverste divisjon etter at Rosenborg gikk konkurs. Nå er vi på det siste året av en treårsplan om opprykk, og da hadde det vært spesielt dumt å gi seg.» sier han med et smil til nidaroshockey.no

En leder på og utenfor isen

Forrige sesong hadde han A’en på brystet, som betyr at han var en del av kapteinsteamet, for første gang. En sesong hvor prestasjonene varierte for mye i følge han selv.

«Vi hadde et meget godt toppnivå, men det lugga litt med å få til det nivået i flere kamper i løpet av sesongen. Vi var rett og slett litt for varierende i prestasjonene, dessverre. Det var mer enn nok kvalitet i dette laget til å rykke opp, og da er det ekstra surt å ryke i overtid i kamp 5.» sier han.

For Westad Larssen personlig ble det til slutt 10 mål og 15 assist på 33 kamper noe som gjorde han til den mestscorende trønderen på laget, kun slått av toppscorer David Hallström blant de med norsk pass.

«Jeg føler det gikk greit nok poengmessig, men man føler jo alltid at man kan produsere mer, men det er først og fremst skøytegåing og bidra med energi til laget som jeg alltid tilfører, og det må jeg si meg fornøyd med. Fysikken er det ikke noe i veien med så jeg tar gjerne på meg en slik rolle når det trengs. Etter seks år på seniornivå føler jeg nå at jeg tar mer ansvar både på og utenfor isen, og det faller mer naturlig. Så vil jeg jo gjerne forbedre spillet mitt i defensiv sone foran neste sesong. Posisjonering, vri på hodet. Det er jo selvsagt positivt at jeg kommer til gode muligheter offensivt også, men som en som er glad i å score mål må jeg slutte å brenne så mange av de mulighetene jeg får. Det må jobbes med.» sier han entusiastisk.

Og hans tips for sesongen? Nidaros i øverste divisjon etter 10 års tørke for trønderhockeyen!

Vil hente ut mer av løperen

Sportssjef Martin Jansson er klar på at Ole Christian er en viktig brikke i laget.

«Ole har mye erfaring med seg på tross av at han er bare 23 år gammel, og han er en ordentlig fighter for laget. I tillegg vet vi det bor mye mer i han offensivt enn han har vist så langt, og det skal vi klare å få frem sammen han.»

Vi er selvsagt meget fornøyde med å ha med Ole Christian videre!

SISTE NYTT

– Føler meg som hjemme

LES MER

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER