I uke 33 er det klart for sommerens store høydepunkt for mange barn, men dessverre må vi si nei til mange.

Som alle vet er Covid-19 situasjonen i verden fortsatt et tema, og dette påvirker naturlig nok også hockeycampen vår i sommer. Det var lenge uklart om vi både fikk gjennomføre campen, og også om det ble lagt is i hallene slik at vi kunne tilby en fullverdig camp. Det ble nylig avklart at begge deler blir klart, men selvsagt med restriksjoner.

Som vi skrev tidligere har det vært mulig å registrere sin interesse for hockeycampen og dermed komme først i køen når påmeldingen startet. Dette fikk alle som hadde forespurt om plass før mandag 15. juni tilbud om med frist til i dag onsdag 17. juni klokken 20:00 med å registrere seg. Pågangen var enorm, og langt over det vi hadde forventet, og i kombinasjon med begrenset plasser i utgangspunktet er det nå fullt i en av gruppene allerede samtidig som det er meget få plasser igjen blant resten.

Det er derfor med tungt hjerte vi må si nei til en rekke barn som har gledet seg til å delta på hockeycamp i sommer, spesielt etter de siste månedene som har vært hard for oss alle, men kanskje spesielt for barna. Vårt ønske var å gjøre hockeycampen i sommer til noe normalt igjen, som alle kjente igjen og kunne delta på. Dessverre blir det ikke slik denne gangen.

Det er som sagt noen få ledige plasser i noen av gruppene, og påmelding skjer på denne siden. Her er det rett og slett førstemann til mølla, så det gjelder å være rask!

Igjen, vi beklager at vi ikke kan få plass til alle denne gangen, men vi vil oppdatere kontinuerlig rundt situasjonen dersom smittevernbegrensningene skulle endre seg inn mot campen. Skulle din gruppe være full, ta kontakt på [email protected] for å bli satt på venteliste. Her gjelder også «førstemann til mølla» prinsippet, og de som tar kontakt først får først tilgang på eventuelt nye plasser.

PS! Her vil det bli begrenset med tid til å registrere seg etter invitasjon så da gjelder det å følge nøye med på mailkontoen sin!