19

– Jeg har trua på Nidaros

– Jeg har trua på Nidaros

Joacim Eriksson Rostad (25) har signert ny kontrakt. Foto: FotoLars

Den 25 år gamle trønderen kom tilbake til Trondheim og Nidaros etter et lite opphold på Lilleammer og Gjøvik foran sist sesong, og ble tidlig en publikumsfavoritt med sin oppofrende spillestil. Nå er han klar for nok en sesong, og valget var ikke vanskelig i det hele tatt.

«Jeg trives godt i laget hvor det er et godt samhold. Dessuten har jeg stor tro på opplegget til Nidaros og Martin Jansson. Det var selvsagt surt at opprykksdrømmen glapp sesongen som var nå, men jeg føler jeg både kan og vil være med å bidra til at vi skal spille på øverste nivå i norsk hockey, og derfor var ikke valget vanskelig når klubben ønsket å ha meg med videre.» sier han til nidaroshockey.no

Sesongen oppsummert

Som han er inne på endte ikke sesongen som de ønsket sist, men det ser ikke helmørkt ut i følge Joacim.

«Sesongen var jo bra, og vi ble jo seriemestere! Så kom sluttspillet da, og vi gjorde dessverre ikke det som trengtes til å vinne kamper, og vi tok en del feil valg. Jeg mener vi uansett har mer å gå på. For min egen del så tok det litt tid å komme inn i nytt spillesystem, men det fungerte bedre og bedre utover sesongen. Føler jeg bidro godt i undertall og den defensive delen av spillet. Jeg er tro mot rollen jeg har fått, og gjør det jeg får beskjed om.» oppsummerer han.

Foran neste sesong ønsker han gjerne å bidra mer i den offensive delen av spillet, og ønsker å jobb med hurtigheten sin inn over sommeren. På tips for hvordan det går foran kommende sesong er han i samsvar med sine lagkamerater.

«Vi klarte en av målsetningene våre sist sesong med seriemesterskapet, og det beviser at vi er et topplag. Neste sesong må målet være å gjenta det, og sikre kvalik til øverste nivå.» avslutter krigeren.

Sportssjef Martin Jansson liker godt å ha Eriksson Rostad på plass.

En sann Kriger

«Joacim er en Kriger med stor K. Han gjør akkurat det han får beskjed om, og legger ingenting imellom. Han er ikke den som scorer flest mål og drar flest finter, men han gjør grovjobben som er minst like viktig for å vinne hockeykamper. Du vet hva du får med Joacim Eriksson Rostad på banen, og det er betryggende for ethvert lag.» sier svensken.

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER