IdaSagaSofiaRajamaki-31

– Jeg skal bli raskere

– Jeg skal bli raskere

Sander Vedul-Kjelsås (19) har signert ny kontrakt. Foto: Ida Saga Sofia Rajamaki

Det lå an til en kjempesesong for Sander Vedul-Kjelsås, men sykdom satte han utenfor VM-troppen til U20-landslaget som gjorde at han ikke fikk være en del av opprykket der, og opprykksdrømmen med klubblaget ble knust i overtid mot Comet i den avgjørende kampen. Det motiverer den unge backen enda mer inn mot ny sesong, og er mye av grunnen til at han ønsker å ta nok en sesong i den blå Nidarosdrakta.

«Det er helheten. Jeg føler det er det riktige stedet å være nå, og jeg har lyst til å gjøre mitt beste for at trøndersk hockey skal tilbake på elitenivå. At vi ikke klarte målet i fjor gir bare enda mer motivasjon til laget for å trene bedre og stille enda bedre forberedt neste sesong.» sier 19-åringen til nidaroshockey.no

Vil revansjere seg

Personlig er han mindre fornøyd med sesongen som gikk, og ser frem mot å kunne vise seg fra en bedre side fra høsten av.

«Sett over ett er jeg ganske misfornøyd med egen sesong selv om det tidvis var ålreit også. Som lag hadde vi en veldig god høstsesong hvor ting fløyt bra og vi vant mange kamper. Etter jul og mot slutten slet vi litt med å finne rytmen i spillet, og vi hadde ikke den samme gnisten som vi hadde før jul.» sier han, tydelig skuffet.

Men hva skal gjøres for at resultatet skal bli annerledes denne sesongen?

«Jeg skal jobbe med å bli mer mobil og raskere på isen, samt å kunne bidra mer både defensivt og offensivt.» avslutter han.

Sportssjef Martin Jansson er enig med unggutten i at det kanskje ikke var hans beste sesong, men han er ikke i tvil om at de sammen skal finne tilbake til spillet til Vedul-Kjelsås.

«Sander er en utrolig dyktig og klok hockeyspiller som hadde en litt trasig sesong i fjor, men samtidig viste han glimt av hvor god han faktisk er også. Vi må bare jobbe mot målet om at toppnivået blir normalen, og det har jeg klokkertro på at vi skal klare sammen.» sier han.

SISTE NYTT

Første Play-In kamp

LES MER

Informasjon Play-In 2024

LES MER

Hjemmekamphelg: Nidaros vs Bergen

LES MER