36

– Jeg trives veldig godt i klubben og byen

– Jeg trives veldig godt i klubben og byen

Alexander Johansson (25) har skrevet ny kontrakt. Foto: FotoLars

De to siste sesongene har han vært 1. divisjons beste keeper, og nå har han signert ny kontrakt som gjør at han vokter stengene for Nidaros Hockey også kommende sesong. For han var det aldri noen tvil om at han ønsket å bli.

«Det var noen andre lag interessert, men Nidaros var alltid mitt førstevalg og jeg er veldig glad for at det er på plass. Jeg liker ambisjonene til klubben, og vil veldig gjerne rykke opp med Nidaros. Jeg stortrives både i laget, i klubben og i byen.» sier den blide svensken til nidaroshockey.no

Fornøyd, men med bedringspotensiale

Sist sesong endte ikke som noen av oss ønsket, men sisteskansen ser ikke helt mørkt på den av den grunn.

«Det gikk ikke hele veien, men vi gjorde en bra sesong og vi tok et steg fremover både som lag og klubb. For min del personlig gikk det helt «okej», men det finnes noen deler av spillet mitt jeg vil jobbe enda mer med for å bli enda bedre neste sesong. Først og fremst skal jeg bygge opp fysikken min enda bedre i sommer slik at jeg er klar til sesongen.»

Og når det kommer til ambisjoner for den kommende sesongen er han på lik linje med sine tidligere annonserte lagkamerater.

«Det finnes bare ett mål. Opprykk».

– Det gir en fordel

Sportssjef Martin Jansson er både glad og stolt over å ha Alexander Johansson signert nok en sesong.

«Det er ligaens beste keeper, og det gir jo oss selvsagt en fordel rett ut fra startblokkene. Som de andre spillerne vi har i laget er han ikke bare god på isen, men han er også en ekstremt fin fyr utenfor isen, og det er en viktig del av vårt lagbygge. Jeg er tro mot tanken om at man presterer bedre om man trives i hverdagen, og Alexander er en spiller som helt klart bidrar positivt på dette området også, i tillegg til å være den beste keeperen.» sier Jansson ivrig.

Vi er utrolig glade for å ha Alexander med videre, og ser frem mot ny sesong allerede!

SISTE NYTT

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER

Velkommen på laget, SPOR

LES MER