hockeyforbundet_landslag

Landsslagspillere fra Nidaros

Landsslagspillere fra Nidaros

Fra 9. til 11. november spilles det landslagskamper rundt om i verden. For Nidaros sin del betyr det at tre spillere skal ikle seg flagget på brystet.

U18-landslaget tar i mot Latvia i Ullensaker til tre strake kamper, og Ole Christian Westad Larssen blir å finne i stallen til det norske laget. 17-åringen står så langt med ett poeng for A-laget, ni poeng på fem kamper for U20, og syv poeng på seks kamper for U18.

Samme helg reiser U16-landslaget motsatt vei for å møte Latvia i tre dager i Ozolnieki utenfor Riga i Latvia. 15 år gamle Andreas Dahl som så langt har levert tre poeng på fire kamper for U18 og atten poeng på åtte kamper for U16, er tatt ut til å være med på denne samlingen. Dahl er et kjent hockeynavn i trøndelag, og er sønnen til A-lagstrener Jan Morten Dahl.

Den 9. til 13. november reiser U20-landslaget for å spille firenasjonersturnering mot Sveits, Slovakia og Tyskland. Disse kampene spilles i Sveits, og med på laget finner vi vår egen Sivert Tangen Harbosen. Sivert har så langt i år notert seg for ett poeng på de fem kampene vi har spilt.

I tillegg til disse tre er trønderske Oscar Matheson å finne på U18-laget. Matheson spiller til daglig i svenske Leksand.

Vi er naturlig nok ekstremt stolte over gutta våre, og ønsker de lykke til i kampene!

For full oversikt over de uttatte landslagstroppene:

U16-landslaget
U18-landslaget
U20-landslaget

SISTE NYTT

Hjemmekamphelg: Nidaros vs Bergen

LES MER

Kommende kamphelg: Gjøvik vs Nidaros

LES MER

Nidaros Hockey feirer 10 år

LES MER