selnes_fotolars

– Målet er jo selvsagt opprykk

– Målet er jo selvsagt opprykk

Johan Tørres Selnes (19) har signert ny kontrakt. Foto: FotoLars

19-åringen fra Børsa imponerte stort forrige sesong, og ble blant annet belønnet med spill for U20-landslaget i VM. Nå er han klar for å fortsette ferden med Nidaros Hockey i veien mot opprykk, og valget var enkelt.

«Det var jo selvsagt kjipt hvordan det endte i Play In i sists sesong, men jeg ønsker å være med videre for å enda flere steg med laget, og komme til neste nivå.»

På personlig nivå har han fortsatt mye han ønsker å jobbe med inn mot ny sesong.

«Først og fremst ønsker jeg å bli bedre offensivt, og være med å produsere mer. Samtidig vil jeg bli mer fysisk og defensiv trygg også, så det er nok å jobbe med i sommer inn mot ny sesong.» sier han ivrig til nidaroshockey.no

Berg- og dalbane-sesong

«Jeg føler laget tar store steg fra sesongen før, og at vi spiller veldig bra før jul, men vi mista liksom litt flyten på nyåret. For min egen del har det vært en veldig kul sesong egentlig hvor jeg starta bra før jeg fikk en liten dupp på midten, men så fikk jeg avsluttet bra. Høydepunktet må jeg jo ærlig si at var å være med i junior VM. Å få rykke opp med landslaget til øverste nivå var veldig stort.»

Og opprykk er noe han ønsker å bli vant til. Når han får spørsmål om hva målsetningen er for neste sesong er svaret klinkende klart.

«Det må jo være opprykk. Det blir helt feil å si noe annet.» avslutter unggutten.

Sportssjef Martin Jansson er godt fornøyd med å ha sikret seg underskriften til stortalentet.

«Johan blir bare bedre og bedre, og jeg forventer at han skal ta nye steg også kommende sesong. Han er en spiller vi stoler på i de bakre rekker, og kan også bidra offensivt. At han har gått hele veien her i byen via Strinda Hockeygymnas er jo også en bonus selvsagt.» sier svensken.

Vi gleder oss å se Johan tilbake i den flotte Nidaros-drakten til høsten!

Lagbygget for 2023/2024 er dermed godt i gang, og vi har allerede Zebastian Bodini og Jordan George som signerte multiår-kontrakter i fjor. I dagene fremover vil vi presentere flere signeringer.

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER