340813284_1166119807407728_5270739916037591578_n

Nidaros Hockey Padelturnering 2.0

Nidaros Hockey Padelturnering 2.0

Igjen samlet vi samarbeidspartnere til å spille padel hos Padelon Trondheim.

Torsdag denne uken samlet vi noen av våre samarbeidspartnere til litt fysisk aktivitet på morgenen da vi tok turen til Padelon Trondheim for med konkurranseinstinktet på topp.

Deltagere fra Avisa Nidaros, CCM, ANEO, Quality Hotel Prinsen og NTNU deltok, og seieren var det en svenske fra vår kjære hotellpartner som stakk av med, og han var naturligvis godt fornøyd etter turneringen, ikke bare på grunn av seieren.

«Dette er andre gangen jeg har vært med på dette nå, og det blir bare bedre og bedre. Utover det å spille padel som er ekstremt morsomt får vi også bygget kontakter i nettverket til Nidaros Hockey. Slike tilstelninger får oss som samarbeidspartnere til å føle oss mer som en del av laget, og vi får bygget kontakter med andre samt skapt et bedre forhold til alle. Innenfor hotellbransjen vil det aldri være feil å få et større nettverk, spesielt til selskaper som er smarte nok til å støtte Nidaros Hockey» smiler Markus Lavergren lurt etter seieren før han avslutter med at dette er en vinn-vinn situasjon for Quality Hotel Prinsen, og at de derfor gladelig stiller opp på slike arrangement.

Også Joakim Stein Andreassen fra ANEO var storfornøyd etter turneringen, selv om det ikke ble seier.

«Dette var en veldig hyggelig turnering, og stemningen var veldig lett og ledig. Praten mellom oss gikk og selve padelkampene var jevne.» sier han fornøyd etter turneringen.

Dette var andre gang Nidaros Hockey arrangerte padelturnering hos Padelon Trondheim, og vi ser frem mot neste arrangement allerede!

Vil du være med? Bli med i vårt partnernettverk du også! Ta kontakt i dag.
Jordan George – Markedsansvarlig
jordan.george@nidaroshockey.no
+47 97341773

Runar Hoff Skaråsen – Daglig leder
runar.skarasen@nidaroshockey.no
+47 99106660

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER