rypetoppen2

Rypetoppen Adventurepark er med videre

Rypetoppen Adventurepark er med videre

Rypetoppen Adventurepark er med videre som samarbeidspartner.

Rypetoppen Adventurepark har signert ny samarbeidsavtale med Nidaros Hockey for sesongen 2023/2024. De fleste tenker luftige svev i zip-line når de hører navnet Rypetoppen, men daglig leder Eirik Lerberg forsikrer oss om at det er mye mer enn det.

«I tillegg til dette har vi klatrepark, via-ferrata og ikke minst begynner vi å ha en del overnattingsmuligheter i form av lavvoer og hytter, samt litt kulere overnattingstyper i domer og fjelltelt som er en opplevelse i seg selv.» sier en entusiastisk leder til nidaroshockey.no

Men hva er det som gjør Nidaros Hockey som en interessant samarbeidspartner?

«Vi er i første omgang veldig glade for å kunne være en del av partnernettverket og møte nye mennesker. At flere av invitasjonene var til fysiske møter som padelturnering og hockeykamp er også et soleklart pluss.»

Markedsføring på kuben

Men det aller viktigste av alt, er mediakuben.

«Mye av grunnen til at vi er med er den kule kuben klubben har fått nå som gjør at vi virkelig får markedsført oss godt.»

Sesongstarten hos Rypetoppen nærmer seg med stormskritt, og allerede i helgen åpnes parken for besøkende. Da med helgeåpent frem til slutten av juni, hvor det i hele sommer vil være åpent daglig.

Vi anbefaler alle å ta turen ut til Meråker for en helt fantastisk opplevelse, også er vi selvsagt utrolig glade for å ha Rypetoppen Adventurepark med videre på laget!

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER