svendsendahl

Skal fortsette å krige i ny sesong

Skal fortsette å krige i ny sesong

21 år gammel har han allerede rukket å få med seg mye erfaring fra både GET-liga og førstedivisjon. Nå tar han fatt på en ny sesong i Nidaros Hockey.

Han kalles av mange bare for «Litj-Bie», sønn av sin far som han er. Markus Svendsen Dahl er nemlig sønn av en av legendene i trøndersk hockey, Bjørn Anders «Bie» Dahl, og nevø av tidligere Nidaros-trener Jan Morten Dahl.

Han spiller med hjertet utenpå drakten hver eneste kamp, og gir alltid 100% i hver eneste duell på isen. Selv ønsker han å bidra både offensivt og defensivt, og har også kvalitetene til å gjøre det. Men hvorfor falt valget på å bli i Nidaros nok en sesong?

Foto: Nobra Foto

«Enkelt og greit så elsker jeg hockey, og kunne ikke sett for meg en hverdag uten hockey i livet mitt. Med den spillergruppa vi har nå også er det aldri kjedelig på en eneste trening, og det gjør det jo bare enda bedre naturlig nok», sier en smørblid Svendsen Dahl til nidaroshockey.no

Sist sesong hadde han onkelen sin som trener, med de fordeler og ulemper det kan medføre. Men i stedet for å fokusere på forrige sesong ser han frem mot den kommenende og hva Ilya Dubkov kan tilføre fra trenerposisjonen.

«Jeg var så heldig at jeg fikk spille med Ilya én sesong for Rosenborg. Der fikk jeg kjenne på hvor god han er til å veilede unge spillere og dele sine erfaringer. Med den unge stallen vi har her nå har jeg all mulig tro på at han kommer til å gjøre en kjempejobb!»

Sist sesong ble det 11 poeng på 28 kamper for 21-åringen. Det ønsker han å forbedre.

Les statistikk fra Markus Svendsen Dahls karriere på hans Eliteprospects-side, og du kan følge han på Instagram eller Twitter !

Velkommen med videre, Markus! Vi gleder oss til en ny sesong med susende taklinger og høy fart!

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER