H4Y04355

To tøffe kamper i Asker

To tøffe kamper i Asker

Det ble to tøffe kamper mot Norges hockeyfremtid til å innlede sesongen. Foto: Hockey4You

I helgen reiste vi til Asker og Varner Arena for to kamper mot Norges hockeyfremtid, U20-landslaget. Det ble som ventet to meget tøffe oppgjør for våre gutter, men allikevel en god test inn mot seriestart om tre uker. Å møte et landslag samtidig som man mangler flere sentrale spillere (hvor to av disse blant annet spilte på motstanderlaget) viste seg å være hakket for tøft, og det endte med to tap med henholdsvis sifrene 3-5 og 3-9 lørdag og søndag. Assistenttrener Kenneth Madsø ser derimot ikke helsvart på tilværelsen selv om tallene ikke gikk helt i riktig retning.

«Vi visste det ville bli tøft å møte U20-landslaget. De har fire solide rekker de kan rullere på, og vi kommer ned med tre rekker og våre aller første kamper for sesongen. Det blir dessverre litt for tungt i lengden, og vi kan jo ikke si annet enn at det er bra for norsk hockey at U20-landslaget har såpass med kvaliteter i seg. Vi tar med oss erfaringer fra disse kampene, også ser vi frem mot kommende helgs kamper mot Bergen hjemme i Leangen.» sier Madsø til nidaroshockey.no etter helgens to oppgjør.

Har du husket å sikre deg sesongkort?

Det ble som nevnt ekstra tøft med mangel på spillere å velge blant. Søndag manglet hele 8 spillere fra en normal lagoppstilling, men det var ikke bare dårlig nytt for Madsø og trenerteamet.

Mats Bolland imponerte i sine første kamper med A-laget. Foto: Hockey4You

«Det gjør jo at flere juniorer får prøve seg også. Mats Bolland fikk sine første skøytetak med A-laget i kamp og gjorde en god figur. Han overrasket oss positivt i sin første seniorkamp mot en bra motstander med høyt tempo. I tillegg ble det også rikelig og viktig istid for både Sebastian Moe Marthinsen og William Karjalainen.» skryter han.

Et lengre intervju med Kenneth Madsø, samt høydepunkter fra lørdagens kamp (søndagens kamp kommer snart) finner du på Hockey4You.no sin YouTube-kanal. Her finner du også begge kampene i sin helhet.

Nå venter en god treningsuke før Bergen gjester Trondheim og Leangen til sesongens to siste treningskamper. Kampene spilles lørdag 3. september klokken 17:00 og søndag 4. september klokken 13.00. Billetter vil bli lagt ut på våre billettsider i løpet av få dager.

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER