I helgen tar guttene turen til Lørenskog og dobbelmøte med laget som er av de største favorittene til å vinne ligaen denne sesongen. Foto: SJ Photo

Etter en strålende åpningshelg med ni av ni mulige poeng mot Haugesund topper Nidaros tabellen når vi nå reiser ned til Lørenskog for å utkjempe kamper om nye poeng der. Sist sesong ble det en mager poengfangst med kun ett poeng på de fem møtene vi hadde med de røde og hvite, men i år er situasjonen en helt annen, og laget sikter seg inn på seier i hver eneste kamp de går på isen. Trippeloppgjøret mot Haugesund viste at det er mulig.

Vertene har åpnet sesongen med ett knepent tap og en knepen seier mot Gjøvik i sine to første kamper på henholdsvis borte- og hjemmebane. De er med andre ord også på jakt etter viktige poeng i sesongstarten for å vise at de hører hjemme i toppen hvor mange har tippet de. Dermed er det duket for to severdige oppgjør når lagene møtes lørdag klokken 16:00 og søndag klokken 14:00.

Fant tilbake motivasjonen
Til Lørenskog reiser vi dessverre med en litt skadeutsatt tropp. Både Emil Norberg og Tord Brekke Fagerli må bli hjemme etter smeller de fikk i serieåpningen. Hjemme blir også toppscorer David Hallström og Daniel Vestavik Hofstad. En annen som heldigvis for oss alle har funnet tilbake motivasjonen med ishockey etter å ha lagt skøytene på hylla tidligere i sommer er Henrik Ratejczak, og han gleder seg til å kjempe i Nidaros-drakten igjen.

«Helsa er jo som den er og jeg får ikke gjort så mye med det, men motivasjonen er på topp nå, og det er det viktigste.» sier en gira Ratejczak til nidaroshockey.no

Har du ikke anledning til å dra til Lørenskog Ishall kan begge kampene følges på TV2 Play.

Vi ønsker gutta lykke til – og håper de kommer hjem med seks nye poeng i bagasjen!

Flere nyheter

Tilbake til forsiden

Hasle Løren vs Nidaros

PosLagGPPTS
11953
22142
31938
42131
51728
62120
71912
82110

SAMARBEIDSPARTNERE