dragsnes_header

– Trondheim bør og skal ha lag i eliteserien

– Trondheim bør og skal ha lag i eliteserien

Trenger du hjelp til å kreve inn utestående beløp? Da kan det hende styremedlem Gry Dragsnes kan bistå når hun ikke er opptatt med styreoppgaver.

Gry har nemlig jobbet med inkasso i hele sitt yrkesliv. I dag jobber hun for Visma Collectors hvor hun er faktisk leder. Og nei, det er ikke en skrivefeil fra undertegnede dette. Som faktisk leder har hun hovedansvaret for den faglige delen av virksomheten.

I likhet med resten av styret i Nidaros Hockey er hun en aktiv dame. Hun sitter sjeldent i ro med mindre solen skinner og det er lite som står på planen. Da kan hun godt sette seg i solveggen og bare nyte varmen. Ellers går det mye i turer i marka, da gjerne med beaglen Balto, mannen og / eller deres to barn. Til høsten skal hun også være med på jakt for første gang.

Gry Dragsnes er en aktiv dame som gjerne tar seg en tur ut i naturen. Foto: Privat

– ITJNÅ SOM KJÆM AV SÆ SJØL
Gry har økonomisk utdannelse fra TØHK, og har studert coaching på BI, men med lederrolle i de siste 18 årene har hun også opparbeidet seg god jobberfaring på også dette området.

«Gjennom en lang yrkeskarriere i det private har jeg lært meg at det er ingenting som kommer av seg selv, men med hardt arbeid og ståpåvilje kommer man langt. Det har jeg tatt med meg videre, og når jeg brenner for noe går jeg alltid inn med 110% innsats. Jeg leverer ikke fra meg dårlig arbeid, og derfor er jeg veldig engasjert i prosjekter jeg deltar i. Dette gjelder jo selvsagt også for Nidaros Hockey.» sier Gry til nidaroshockey.no

Hun har ingen erfaring fra ishockey sportslig sett, men selv spiller hun aktivt innebandy, og nå har datteren begynt å spille ishockey. Dette har også gjort at hun har fått vært litt mer med i miljøet til jentehockeyen også.

«Nå har vi ikke vært med så lenge, men førsteinntrykket er veldig godt. Vi var på en samling for jentehockey på Skedsmo tidligere, og der viste det veldig godt at det er engasjement for jentehockeyen i landet også. Utfordringen er at det er noe dårlig tilbud på området i Trondheim, så dette er jo noe jeg også er interessert i å jobbe litt mer med selvsagt. Om vi kunne fått til et bedre tilbud til jenter her i byen vil det garantert også ha positiv innvirkning på resten av hockeymiljøet.»

EN HEKTISK VÅR
Det har vært mye å ta tak i denne våren for det nye styret. De ønsker å sette sitt preg på klubben, og med det følger mange arbeidsoppgaver som må utføres. Her har de nå kommet godt på vei, og Gry ser frem til fortsettelsen med stor optimisme.

«Sportslig sett så håper jeg selvsagt vi leverer gode resultater. Personlig er jeg den i styret som har ansvaret for kiosken, billettluka og alt som hører med til dette, så jeg skal ikke legge meg for mye borti det sportslige selvsagt. Det får Fredrik (Linge) og de andre ta seg av. Men jeg ønsker å være med å bidra til at publikum får en flott opplevelse ved å komme på kamp i Leangen Ishall, og at det kommer mange i hallen når det skal kjempes om poeng på isen.» 

Hun er også klar på hva fremtiden skal bringe.

«Trondheim bør og skal ha et lag i den øverste divisjonen i ishockey i Norge, og det skal vi oppnå igjennom hardt arbeid, trønderske spillere og langsiktige mål som er oppnåelig»

Pågangsmotet til Gry Dragsnes og resten av styret håper vi kan være med å bidra til at du som leser dette også ønsker å bidra i sesongen som kommer. Meld deg på som frivillig i dag!

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER