monumentheader_new

Velkommen på laget: Monument Eiendom AS

Velkommen på laget: Monument Eiendom AS

På utkikk etter bolig til leie? Boligutleie til både private og næringsmarkedet er vår ferskeste samarbeidspartners spesialitet.

Monument Eiendom AS ble opprettet i 2012, og har siden den tid jobbet med profesjonell boligutleie i både privat og næringsmarkedet. De holder til i Verftsgata 4 og sitter med nærhet til alle sine boliger. De har gjennom flere år opparbeidet bred og god erfaring med eiendom, og vet hva som skal til for å opprette gode og trygge leieforhold. De opptrer selvfølgelig meget profesjonelt og er løsningsorienterte mht kundenes ulike behov.

Deres målsetninger er å tilby god kvalitet på sentrale enheter, høy service-grad og konkurransedyktige priser, sånn at de får fornøyde leieboere som trives godt.

Men hvorfor ønsket Monument Eiendom AS et samarbeid med en ishockeyklubb? Vi spurte administrerende direktør Marthe Juliussen.

«Dette samarbeidet er helt nytt for oss, og vi gleder oss til å bli kjent med klubben og sporten. Mats Zuccarello har satt Norge på verdens hockey-kart, og Nidaros Hockey skal sette Trondheim på samme kartet som hockey by! Vi ønsker å være med å dytte laget over i GET-ligaen på sikt, samt øke engasjement og entusiasme rundt sporten.»

Og det er litt av det samme Juliussen ønsker å få ut av samarbeidet med Nidaros Hockey.

«Vi håper å bli bedre kjent med sporten, og å kunne støtte et lokalt idrettslag i vekst. Vi håper å få møte flere relasjoner til gode samtaler, og bli kjent med ulike bransjer som driver med det samme eller helt forskjellig fra oss. Til felles har vi jo et ønske om støtte Nidaros Hockey på veien videre.»

Vi er veldig fornøyd med å ha med Monument Eiendom AS på laget, og anbefaler å følge de på Facebook, Instagram eller deres hjemmesider.

Velkommen på laget!

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER