sostrenekarlsen

Velkommen på laget: Søstrene Karlsen

Velkommen på laget: Søstrene Karlsen

Listen med samarbeidspartnere blir bare større og større. Seneste bidrag er Søstrene Karlsen Bar & Restaurant.

«Folk skaper stemning – og på Søstrene er vi veldig glad i folk – i alle typer folk.»
Dette er hva som møter oss på hjemmesiden til Søstrene Karlsen. En restaurant som liker folk er jo inget dårlig utgangspunkt.

«Søstrene Karlsen er en restaurant og stor bar som elsker å servere gode opplevelser og gode smaker til gjestene sine. Målet deres er å fortsatt være nyskapende i sin nitsje, og ikke minst ha det morsomt når de grubler ut nye retter og andre sprell de vil gjøre. Søstrene skal være festlig, uredd og smakfull.» – slik beskriver Nina Cathrine Karlsen vår ferskeste samarbeidspartner.

Hun er også meget entusiastisk da vi ber henne fortelle litt om samarbeidet mellom Søstrene Karlsen og Nidaros Hockey, og hva de forventer ut av dette samarbeidet.

«Helt ærlig? Det er langt tøffere å satse på ‘underdogs’ enn å gå for de sikrere kortene. Dette er litt typisk oss å ikke alltid gå for det sikre, men heller satse litt på det litt mer usikre. At Trond (Åm, red.anm.) som er medeier og konsernkjøkkensjef er tidligere hockeyspiller hjalp jo også litt på i avgjørelsen selvsagt», sier hun med et bredt smil.

På spørsmål om hva de ønsker å få ut av samarbeidet med Nidaros Hockey, er svaret fra Karlsen klart.

«Det er litt opp til oss selv egentlig. Det er jo vi som må gjøre oss attraktive for både supportere, spillere og andre samarbeidspartnere. Med det sagt så er det vi ønsker aller mest ut av avtalen å få være med på et lite stykke trøndersk hockeyeventyr!»

Det kan lønne seg å ta turen innom Søstrene Karlsen (TMV Kaia 25, Solsiden) i løpet av sesongen. Her vil nok spillere også dukke opp med jevne mellomrom, og de er alltid interesserte i en god hockeyprat. Skulle du trenge en anbefaling på menyen kan Niklas Unger Nilsen varmt anbefale kyllingsalaten som serveres her. Er du på utkikk etter sjømat, vil redaksjonen anbefale ‘Blåskjell fra Fosen’, som er både smakfull og ikke minst lokal.

Følg Søstrene Karlsen på sosiale medier!
Instagram
Facebook

Velkommen på laget, Søstrene Karlsen. Vi ser frem til et langt og lykkelig forhold!

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER