IMG_6158

Velkommen på laget: Tulla Fischer

Velkommen på laget: Tulla Fischer

En ishockeysesong kan ikke gjennomføres uten gode samarbeidspartnere på laget. Derfor er det en glede for oss å presentere de som er med oss fremover, og vi starter med restauranten Tulla Fischer i midtbyen.

Tulla Fischer finner du i Mercursenteret som ligger i toppen av Nordre gate (gågata) i midtbyen. De er en restaurant som i hovedsak har fokus på mat fra middelhavsområdet, og de ønsker selv å være et folkelig sted hvor man bare kan stikke innom for å ta en kaffe, en øl eller en liten matbit.

I tillegg til dette er det kanskje ikke alle som vet at Tulla Fischer også arrangerer arrangement som jubileum, bryllup, konfirmasjoner, barnedåp og julebord. De har til og med et eget selskapslokale i kjelleren som ofte brukes til dette. Her finner du også Trondheims største gin / tonic-bar med over 80 (!) forskjellige typer.

Vi tok en prat med daglig leder, Pål Espen Halvorsen, om hva samarbeidet med Nidaros Hockey betyr for Tulla Fischer.

«For Tulla Fischer sin del er det viktig å støtte opp om lokalidretten, i tillegg til at det er viktig for oss å være synlige i det sosiale rom. Det er jo heller ikke til å stikke under en stol at jeg personlig er over gjennomsnittet interessert i hockey.»

Nidaros Hockey har denne sesongen gått hardt inn for å bedre opplevelsen til samarbeidspartnere slik at alle føler de får mer tilbake for å være med på laget. Halvorsen ser frem til å være en del av dette nettverket.

«Synligheten og muligheten til å møte andre samarbeidspartnere var de to tingene som lokket mest med å bli med på laget. Vi ønsker i bunn og grunn at Tulla Fischer skal være det naturlige valget både for lunsj, kvelds eller om man skal ha et arrangement.»

Følg Tulla Fischer på sosiale medier!
Instagram
Facebook

Vi ønsker Tulla Fischer velkommen på laget, og ser frem til et langt og godt samarbeid med Pål Espen og hans lag!

 

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER