virtus_header

Velkommen på laget: Virtus Advokat AS

Velkommen på laget: Virtus Advokat AS

Nå kan du sikre deg hjelp av kvalitetsadvokat dersom du skulle trenge hjelp med eiendomsspørsmål. Virtus Advokat AS er en del av Nidaros Hockey-laget.

Virtus Advokat AS er et advokatkontor som bistår innenfor de fleste fagfelt, med hovedvekt innenfor området fast eiendom. De bistår i stor grad eiendomsutviklere med transaksjonsstøtte, herunder erverv, regulerings- og planprosesser.

I 2013 startet Hans Petter Wisth og Tore Sveen firmaet sammen, og har i de senere årene vokst til å bli totalt seks ansatte. De bistår både næringsdrivere og private oppdragsgivere forretningsjuridisk, og deres fagområder er blanet annet arbeidsrett, arv og familierett, bygg og entrepriserett, fast eiendoms rettsforhold, kjøp og transaksjoner, M & A og selskapsrett.

Men hvorfor en samarbeidsavtale med Nidaros Hockey?

«Blant annet er det knyttet til verdien av å, i overskuelig fremtid, ha et hockeylag i Trondheim på det øverste nivået, og vi ønsker å være en del av veien dit.» sier Hans Petter Wisth til nidaroshockey.no

Som alle andre ønsker jo selvsagt Wisth og Virtus Advokat AS å få noe igjen for samarbeidet, men legger ikke skjul på at sportslig suksess også er av interesse.

«Vi håper å oppnå positiv profilering ved at laget når sine sportslige mål, trekker folk til hallen, ved å spille publikumsvennlig hockey. I tillegg håper vi å oppnå synergieffekter på tvers av de andre samarbeidspartnerne.»

Du kan følge Virtus Advokat AS på Facebook, eller se på deres hjemmesider.

Velkommen på laget!

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER