xlbygg

Velkommen på laget: XL Bygg Gunnar T. Strøm

Velkommen på laget: XL Bygg Gunnar T. Strøm

En komplett faghandel innen trelast å byggevarer er alltid kjekt å ha med seg på ethvert lag.

XL-BYGG Gunnar T. Strøm er en komplett faghandel innen trelast og byggevarer, med et bredt spekter av varer, inkludert blant annet kjøkken, bad og garderobe. I Trondheim har de to anlegg; Haakon VII`s gt 15 på Lade og i Industiveien 1 på Heimdal. Når man bygger er det ikke alltid like enkelt å bestemme seg for materialvalg da det finnes så mange løsninger og utrolig mye lekkert å velge blant. XL-BYGG Gunnar T. Strøm vet hva som fungerer, og er oppdatert på kommende trender. Snakk med deres eksperter så hjelper de deg med å finne den løsningen du vil trives best med.

Intet prosjekt er for lite eller stort – skal du pusse opp eller bygge nytt hjelper de deg. Og ønsker du ikke å gjøre jobben selv, så har de avtaler med håndverkere slik at de kan ta hele jobben for deg. Rett og slett Klappet & Klart!

Vi tok en kjapp prat med marketingsjef Roy M. Danielsen hos XL BYGG Gunnar T. Strøm om hvorfor de ønsket å være en del av Nidaros-laget.

«Vi har samarbeidet med forskjellige aktører innen idrett, og liker blant annet å skape aktiviteter og sportslige opplevelser sammen våre samarbeidspartnere for våre kunder. Vi følte nå at tiden var riktig for et å ta med våre kunder på ishockey kamp, noe som har blitt tatt godt imot.»

På spørsmål om hva de ønsker å få ut av samarbeidet er svaret fra Danielsen klart.

«Vi håper å få til en vinn vinn situasjon hvor alle parter føler de sitter igjen med gevinst, og samtidig knytte relasjoner og nye venner på veien.»

Danielsen forteller ivrig om deres pågående kampanje «Klappet & Klart».

«Dette er løsningen for de som skal pusse opp, men som ikke kan, vil eller har tid til å gjøre det selv. Da er det så enkelt som at man ringer Tommy, får besøk i form av en befaring etterfulgt av et tilbud på hele jobben.»

Så har du behov for å pusse opp, men vil heller ta turen i ishallen for å følge Nidaros Hockey? Ring Tommy da vel!

Vi ønsker XL BYGG Gunnar T. Strøm velkommen på laget!

Du kan følge de på Facebook, Instagram eller deres egne hjemmesider.

 

SISTE NYTT

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER

Velkommen på laget, SPOR

LES MER