SSJ08385

– Vi blir en fryktelig god keeper-trio

– Vi blir en fryktelig god keeper-trio

Tobias Blom (19) har signert ny kontrakt.

En av lagets mest populære spillere, keeper Tobias Blom har signert ny kontrakt med Nidaros Hockey for 2023/2024. Det ble med tre starter forrige sesong hvorav to seire, og denne sesongen blir det enda større kamp om plassen når A-laget får en keepertrio bestående av Blom, Alexander Johansson og Joakim Stokvik. Den utfordringen er derimot ungutten klar for.

«Det blir jo som du sier en trio i år så jeg er litt spent på hvordan opplegget blir, men jeg kommer uansett til å gi alt hele tiden slik at jeg gjør meg fortjent til flere muligheter enn jeg hadde i fjor for å vise meg frem. Jeg følte jeg kom meg godt inn i laget både på og utenfor isen, men det ble litt få muligheter til å vise seg frem dessverre.» sier en kampklar sisteskanse til nidaroshockey.no

At Joakim Stokvik kommer inn i keeperteamet er intet annet enn positivt i følge Blom.

«Jeg kjenner Joakim godt fra før og vi har spilt sammen i mange år i løpet av oppveksten. Jeg tror vi kommer til å ha en fryktelig bra trio i år!»

Hele spillerstallen som er klar finner du her

«Krig» med mor

For de som følger litt med på sosiale medier har det lenge foregått en liten «prank war» mellom Tobias og hans mor. At Tobias kom hjem fra bortetur bare for å finne bilen full av ballonger, eller at moren blir møtt av et rom fullt av fylte plastkopper er to av skøyerstrekene som har funnet sted. Og det stopper ikke her skal vi tro keepertalentet.

«Jeg må innrømme at hun har bra med kreativitet, men jeg gir meg aldri. Denne krigen kommer nok ikke til å være over med det første slik at det kan komme noen nye høydepunkter fremover, så fremst hun ikke gir seg da selvsagt.» sier han innbitt.

Når vi spør han om tips foran kommende sesong er han krystallklar som sine lagkamerater.

«Vi blir seriemester igjen, også er jeg 100% sikker på at det blir opprykk denne gangen.»

Flott med kamp om plassen

Sportssjef Martin Jansson synes det bare er sunt med konkurranse på keeperplassen.

«Nå får vi tre gode keepere som skal gjøre hverandre bedre, og Tobias og Joakim er jo direkte konkurrenter både når det kommer til spill for U20-laget, og de gangene Alexander trenger hvile skal de få kjempe hardt om å være den som står mellom stengene. Det er bare bra for alle parter, og jeg tror det vil hjelpe utviklingen til de begge to.»

Vi er veldig glade for å ha Tobias med videre på laget, og ser frem mot ny sesong!

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER