daniel_niklas_sveddan

– Vi må heve oss

– Vi må heve oss

Det ble nok en seier i sesongoppkjøringen da Svenstaviks ble slått i Arena Lennart lørdag kveld, men det var ikke smertefritt.

Selv om Andreas Svedlund, Daniel Vestavik Hofstad, Sander Valde og Ole Christian Westad Larssen sørget for 4-2 seier over svenskene, var ikke Erlend Engh Johnsen og resten av gutta kjempefornøyde etter kampen.

«Selv om vi vinner i dag er det tydelig at det er en del ting vi må jobbe med før seriestart om to uker. Spesielt må holdninger og disiplin både på isen og på benken bedres. Jeg tror de fleste gutta føler dagens kamp var et tap på tross av at resultattavla sier at det ble seier. Nå er det viktig at vi omstiller oss til i morgen da vi møter et mye bedre lag i Brunflo.», sier Engh Johnsen til nidaroshockey.no etter kampen.

I lørdagens kamp fikk også både Mathias Yttereng og Fredrik Hanebrekke prøve seg i mål for Nidaros. Yttereng sto første del av kampen, før Hanebrekke overtok midtveis i den andre perioden. Søndag er det ventet at Peter Strøm blir å spille hele kampen.

Morgendagens kamp blir den siste offisielle treningskampen i oppkjøringen og den finner sted i Klanghallen rett ved Östersund klokken 15:00 i morgen. Kjøreturen fra Trondheim tar ca tre og en halv time, og kan være en perfekt anledning for å få unna litt svenskehandel samtidig som man får god underholdning på isen.

 

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER