I vinterferien arrangerte vi nok en gang Nidaros Hockeycamp til stor glede for masse glade barn. Foto: Elisabeth Almhjell

Sammen med Sparebank1 SMN arrangerte vi mandag til onsdag i forrige uke Vinterferiecamp hvor vi samlet nesten 70 barn i alderen 8 til 14 i Leangen Ishall for å bygge videre på vennskap, stifte nye bekjentskaper og ikke minst få påfyll av hockeykunnskap.

Å skyte fart ut av oversteg gjør at du kan komme deg lettere forbi motstanders backer, og Jordan George viser gladelig frem sine triks til lærevillige deltager. Foto: Elisabeth Almhjell

Med ulike øvelser på stasjoner for å terpe på skøytegåing, puckbehandling og generelle hockeyferdigheter var deltagerne svært ivrige etter å ta inn informasjon fra trenerapparatet. To grupper ledet av henholdsvis Jordan George og Henrik Ratejczak fra A-laget fikk mange tips og triks til hvordan man for eksempel skal skyte fart ut fra oversteg, noe deltagerne har sett George gjøre en rekke ganger på isen tidligere.

Av andre stasjoner deltagerne skulle utfordres på var blant annet teknikker for å beskytte pucken i duell for å komme i scoringsposisjon, og hvordan man endrer vinkelen på skudd for å komme til større muligheten.

Men det var ikke bare på isen det ble levert i god stil. Både i teorirommet og på kjøkkenet leverte vår fantastiske gjeng av frivillige og trenere topp service slik at alle var blide og fornøyde.

Damene på kjøkkenet leverte lekre måltider til deltagerne.

Det var en hovedvekt av deltagere fra Trondheimsklubbene Rosenborg, Leangen og Astor naturligvis, men også deltagere fra Leik og Isfjorden (!) var å finne på is i vinterferien.

Kort oppsummert så var hockeycampen i vinterferien en stor suksess både for arrangør og deltagere etter gode tilbakemeldinger fra både barn og foreldre.

Vår eminente fotograf Elisabeth Almhjell leverte en rekke flotte bilder som du finner nederst i denne artikkelen. Skulle det være ønskelig med noen av bildene i bedre kvalitet er det bare å ta kontakt så løser vi det.

Vi ønsker å takke Sparebank1 SMN og Aneo som uvurderlige samarbeidspartnere til campen. Uten disse hadde det blitt svært vanskelig å gjennomføre en hockeycamp av så god standard. Ikke minst en stor takk til alle de flotte deltagerne som var med på å gjøre dette til en fantastisk opplevelse!

Har du tilbakemeldinger som vi kan dra nytte av? Ting som ble gjort bra, som kunne vært bedre eller som manglet kan sendes til camp@nidaroshockey.no så kan vi forbedre campopplevelsen enda mer for alle!

Vi håper å se alle tilbake til sommeren!

Flere nyheter

Nidaros vs Narvik

Neste Hjemmekamp

Nidaros vs Narvik

PosLagGPPTS
126
235
334
413
512
611
710
820

SAMARBEIDSPARTNERE