Gammel kjenning vender tilbake

Nok en signering er i havn, og nok en gang er det en back som har satt krusedullene sine på en kontrakt for 2018/2019-sesongen.

22 år gamle Sivert Lehn Wannebo var en sterk bidragsyter til opprykket fra 2. divisjon i 2016 med 29 poeng på 18 kamper fra sin backposisjon. Sesongen etter endte det kun med fire kamper for den trønderske unggutten, før han tok en sesong med Astor i fjor. Nå er han tilbake i Nidaros igjen, og klar for å samle nye poeng for klubben.

I likhet med Sigve Bråten har Sivert stor tro på prosjektet Nidaros Hockey nå starter.

«For et par uker siden var jeg i møte med det nye styret, og det ga meg virkelig troen på det prosjektet de la frem. Jeg ønsker virkelig å være med i oppbyggingen av klubben.» sier Sivert energisk il nidaroshockey.no

OFFENSIV TYPE, BÅDE PÅ ISEN OG I FORVENTNINGENE
Selv om Sivert har vært i klubben tidligere, er det ikke alle som kjenner han som spillertype. Ved spørsmål om hva vi kan forvente fra han på isen er han tydelig.

«Offensiv produksjon. Jeg er en back med offensiv spillestil, men det skal selvsagt ikke gå på bekostning av det defensive. Imidlertid så tror jeg selv jeg fungerer best med en mer defensiv backpartner slik at jeg kan fokusere litt mer på det jeg er best på.», sier en beskjeden Sivert Lehn Wannebo.

Også i likhet med Bråten, er han strålende fornøyd med at valget av hovedtrener falt på Ilya Dubkov.

«Mange kan misunne det hockeyhodet der! Jeg gleder meg virkelig til å lære masse av han!»

SPENT TRENER
Dubkov selv er spent på hva han får fra Wannebo.

«Jeg har ikke sett han på toppnivå selv enda, men fra hva jeg har sett på trening og de tilbakemeldingene jeg har fått, så håper jeg han kan bli en av våre beste backer, om ikke den beste.»

Mer statistikk på Sivert finnes på hans Eliteprospects-side.

Følg med videre for flere signeringer!

2018-06-06T13:42:24+00:00 juni 6th, 2018|

Utvalgte samarbeidspartnere