veien_til_NHL_martinsen

7 minutter med hockey var nok

I det andre møtet for helgen mellom Grand Rapids Griffins og San Antonio Rampage, skulle det vise seg at syv minutter med ishockey kan gi deg seieren i en kamp.

Dette blir ikke noe langt kampreferat, all den tid kampens innhold i hovedsak kan oppsummeres med de første syv minuttene av kampen. Det var nemlig den tiden Rampage trengte for å ta en 3-0 ledelse mot hjemmelaget Griffins.

Mål av Dennis Everberg, Zach Redmond og Andrew Agozzino sørget for at Griffins-keeper Tom McCollum, som stoppet Martinsen fra sin første scoring natt til lørdag,  måtte ta tidlig kveld. Everberg sørget også for at sluttresultatet ble 4-0, når han satte pucken i åpent mål minuttet før slutt i kampen.

Vår mann endte kampen med 4 utvisningsminutter (2 for roughing i første periode og 2 for boarding i andre), ett skudd på mål og +1 i protokollen etter at han var på is ved 2-0 målet. En ok kamp av Martinsen, men kan gjerne bli enda litt farligere foran motstanders mål.

Neste kamp for Rampage finner sted natt til neste søndag, da et nyoppusset AT&T Center i San Antonio skal innvies med første hjemmekamp for sesongen. Motstander er Stockton Heat.