narvik_borte

En kamp for glemmeboka

Det ville seg ikke helt for Nidaros i søndagens oppgjør i Narvik, og hjemmelaget fyrte på alle sylindre etter gårsdagens tap. (Foto: Elisabeth Almhjell)

Etter at gutta kjempet seg til en råsterk seier lørdag, gikk det heller trått i søndagens oppgjør mellom Narvik og Nidaros i Nordkraft Arena. Allerede fra start av var det tydelig at hjemmelaget ikke var fornøyd med lørdagens resultat, og ønsket å vise seg frem fra en langt bedre side for sitt trofaste publikum.

Det hele startet derimot med en meget stor mulighet for gjestene da Dag-Morten Wehn kom alene med Narvik-keeper Joona Partanen, men derifra og ut kampen var det nærmest bare ett lag på banen. Etter de første tyve spilte minuttene sto det hele 4-0 på resultattavla mens skuddstatistikken viste 21-4 til hjemmelaget. Dette gjorde at trener Ilya Dubkov så sitt snitt til å både hvile keeper Peter Vincent Strøm litt, og i tillegg gi Mathias Yttereng verdifull spilletid selv om førstnevnte på ingen måte kunne lastes for at laget lå under på dette tidspunktet.

Det er liten grunn for både oss og spillere å dvele mer ved dagens resultat, som blir pyntet litt på av Daniel Vestavik Hostad midtveis i den tredje perioden da han reduserer for gjestene. Dessverre hadde hjemmelaget på dette tidspunktet satt fire pucker til i mål slik at resultatet var 8-1 til Narvik. Da sluttsignalet lyder fra Nordkraft Arena står det 10-1 fordel hjemmelaget på tavla, og Nidaros tar med det med seg de to poengene fra lørdagens kamp som poengfangst fra denne helgen.

Å miste motet er det derimot ingen grunn for, skal vi tro spillerne selv etter kampen. De møter ligaens beste lag, og det viser de frem i søndagens oppgjør. Ser man tilbake på helgen totalt sett skal man si seg godt fornøyd med å hente med seg to poeng fra svært vanskelige bortekamper. Det er nok ikke mange som kommer fra Narvik med flere poeng enn det denne sesongen.

Neste helg er det endelig klart for HJEMMEHELG igjen for Nidaros Hockey – og da er det Hasle Løren som tar turen opp til Trondheim for å utkjempe to kamper i jakt på seks poeng. Laget gleder seg til å endelig kunne spille foran hjemmepublikum igjen!