Flere trøndere i backrekka

Troppen begynner for alvor å ta form inn mot sesongstart, og Nidaros har forsterket backrekka med ytterligere to trøndere.

Emil Lyngstad Sæteraas kom i januar tilbake til Trondheim og signerte for Nidaros etter flere år i både Sverige og i diverse klubber på Østlandet. Nå har 21-åringen signert for nok et år i Nidaros. Sæteraas er en stabilt defensiv back, som er god i oppbygningsfasen og fikk med seg 1 mål og 4 assist på de 7 kampene han fikk for Nidaros i seriespillet forrige sesong.

Den andre signeringen er Marius Betten Kristoffersen. 20-åringen spilte i Rosenborg Hockey frem til 2014-15 sesongen da han meldte overgang til Ringerike i 1. divisjon. Der spilte han i en og en halv sesong før han meldte overgang til HC Draci Bilina som spiller i Czech3. Han fulgte Nidaros tett forrige sesong og lot seg imponere av klubben. – Etter å ha sett hvordan Nidaros klarte seg i serien i fjor var valget ganske enkelt, samt at det er alltid morro å spille i hjembyen, sier Kristoffersen. Han beskriver seg som en skøytesterk back, som skal bidra både i egen sone og offensivt. Og bidra skal han, mot sesongens mål som han er helt klar på. -Målet for sesongen er selvsagt å komme til kvalik.

Vi er glade for å ha Emil og Marius med denne sesongen!

 For mer statistikk besøk Eliteprospects, HER og HER!
2017-08-31T17:33:12+00:0031 august 2017|

Utvalgte samarbeidspartnere

Nidaros vs Hasle Løren

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Nidaros Hockey