Med to spillere som ansatte var det lite tvil om at Malermester Blakstad AS ville være med på Nidaros Hockey-laget for 2018/2019-sesongen.

Malermester Blakstad AS er en tradisjonell malermester bedrift i Midt-Norge. Opprinnelig etablerte Steinar Blakstad firmaet i Trondheim i 1984, men i 1994 tok Geirmund Arnesen og Johnny Roaldseth over firmaet. I dag har de 21 ansatte.

I toppetasjen på Pir 2 Nr 3 i Trondheim holder Tove Arnesen kontroll på den daglige driften sammen med daglig leder Geirmund Arnesen.

Malermester Blakstad er et malerfirma som tar på seg små og litt større oppdrag, tapetsering, gulvarbeider, maling. De har 5 malermestre som har høy kompetanse og erfaring innen malerfaget. De har også egen serviceavdeling med 15 biler som kontinuerlig tar seg av alle typer serviceoppdrag.

Tove Arnesen forteller til nidaroshockey.no at det ikke var tvil om at de skulle være med i årets sesong.

«Vi er jo så heldige å ha Andreas (Svedlund) og Sivert (Lehn Wannebo) som ansatte. Det sier seg selv at vi da må støtte opp om dem.»

Selv håper Arnesen og Malermester Blakstad AS å få reklamert litt for både firmaet og bransjen sin ved å være samarbeidspartner med Nidaros Hockey.

Du kan følge Malermester Blakstad AS på deres hjemmesider eller på Facebook.

Velkommen på laget for 2018/2019-sesongen!