Nidaros Hockey begynner å få dekt de fleste bilmerker blant sine samarbeidspartnere, men samlingen er langt i fra komplett uten at Porsche er på laget.

Porsche Center Trondheim er Trøndelags og Midt-Norges eneste autoriserte Porsche-forhandler og verksted. Deres salgsdistrikt strekker seg fra Mo I Rana i nord til Molde/Kristiansund og Dovre/Alvdal i sør.

Hos Porsche Center Trondheim er de stolte over å representere et av verdens mest anerkjente bilmerker. Porsche er en sportslig og allsidig luksusbil som er bygget for å vare i mange år. Resultatet er uovertruffen kvalitet og designkunst kombinert med fantastisk komfort og sikkerhet.

Vi tok en liten prat med salgskonsulent Håvard Lehn for å undersøke litt hvordan det kan lønne seg for Nidaros-supportere at en avtale nå er inngått.

«Det å kjøre en Porsche er en stor opplevelse – derfor skal vi sørge for at kjøpsprosessen blir den samme. Kom innom eller ta kontakt, vi er her for å hjelpe deg med alt Porsche relatert og litt til. Akkurat nå har vi hatt besøk av Porsche Karavanen, som består av spesielle biler. Blant annet Cayenne Turbo og Panamera Turbo S med 680 HK. Ta gjerne turen innom for en kaffe og bilprat, vi har åpent mandag til lørdag.»

Men hvorfor Nidaros Hockey, Håvard?

«Jeg personlig er veldig interessert i hockey. Samtidig er det viktig for oss på Porsche Center Trondheim å bidra til at hockey vokser som sport i Trondheim, og Norge for øvrig. Vi synes dette samarbeidet er veldig spennende, og håper på en fartsfylt sesong. Vi håper på et gjensidig godt samarbeid der vi kan spille hverandre gode. Vi håper spesielt på at vi kan bidra til rekruttering av nye potensielle spillere, og at vi kan oppleve den gode stemningen i ishallen som vi husker fra tidligere sluttspill i byen. Ishockey er en sport som får ufortjent lite oppmerksomhet, vi vil derfor bidra på vår måte til at Nidaros Hockey kan fortsette sitt gode arbeid i Trondheim og omegn. Barn og unge som er interessert i ishockey trenger et tilbud, og det sørger blant annet Nidaros Hockey for.»

Det er nesten som vi skulle sagt det selv, og vi ønsker Porsche Center Trondheim AS hjertelig velkommen på Nidaros-laget!

Du kan følge de på en rekke sosiale medier og nettsteder:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Finn.no
Nettside