På Ranheim finner vi Trond Wullum og hans Wullum Eiendom AS. De er nå med videre på laget som skal bringe Nidaros Hockey opp i eliten.

Wullum Eiendom AS driver med utvikling, utleie og forvaltning av egne næringseiendommer. Hovedsakelig dreier det seg om industrieiendommer med kombinasjonsbygg (verkstedbygg, lagerbygg og proffbutikker) tilpasset leietakere sine behov.

Eiendommene de besitter finner stort sett sted i området Trondheim Syd (Rosten, Torgård og Heggstadmoen), men har også eiendommer andre steder i Trøndelag fra Namsos i nord til Røros og Tynset i sør.

«Wullum Eiendom AS synes det er viktig å støtte opp om Nidaros Hockey som bygger opp et lag i hovedsak bestående av unge lokale spillere» sier Trond Wullum til nidaroshockey.no

Han har selv to gutter som nylig har spilt på juniorlagene, og som har hatt mye glede av ishockeyen. Derfor var det ekstra stas for han å få være med på laget.

Wullum Eiendom AS er dessverre ikke å finne på sosiale medier i skrivende stund, men skulle det være ønskelig å ta kontakt med de, er vi i Nidaros Hockey selvsagt behjelpelige med det. Ta kontakt med oss i dag, så viderefører vi kontaktinformasjon til Trond Wullum og hans kolleger.