45342038_1491677570975823_2341993628685041664_n

– Håper vi kan pushe hverandre

– Håper vi kan pushe hverandre

19 år gamle Herman kommer fra Narvik for å ta opp kampen med Peter om keeperplassen i Nidaros. (Foto: Filip Hammarlund)

Peter Strøm har lenge vært førstevalget mellom stengene i Nidaros Hockey, men nå tar en unggutt turen nedover de snaue hundre milene fra Narvik for å utfordre sisteskansen. Herman Nordmark Jenssen fikk sist sesong 7 kamper for Narvik sitt A-lag i Eliteserien. Narvikingen som fyller 20 år i November gleder seg til å komme til en seriøs klubb som Nidaros.

«At Nidaros er en seriøs klubb som ønsker å satse passer godt med mine ambisjoner som hockeykeeper. Jeg er alltid på utkikk etter å bli bedre, og det tror jeg det å være en del av Nidaros vil hjelpe meg mot.» sier Nordmark Jenssen til nidaroshockey.no

Flere har prøvd å utkonkurrere Strøm fra rollen som førstekeeper i Nidaros. Senest prøvde svenske Isac Eriksson i fjor, uten hell. Det skremmer ikke nyervervelsen nevneverdig.

«Jeg må bare bevise for trenerteamet at jeg fortjener istiden, og Peter er en veldig god målvakt som jeg ser frem mot å konkurrere med. Sammen håper jeg vi kan pushe hverandre til å bli enda bedre.»

Herman Nordmark Jenssen karakteriserer seg selv som en offensiv og spillende keeper i tillegg til å være reaksjonssterk, bevegelig og bra på skøyter. Foruten ishockeyen jobber han i disse dager med å få flyttet læretiden sin som elektriker hos Bravida over til Trondheimskontoret slik at han kan kombinere det med ishockeyen.

Sportslig leder Dag-Morten Wehn er godt fornøyd med å ha en keeper til på plass.

«Herman er en veldig treningsvillig type, og vår keepertrener Karl (Malmquist) ser et godt potensiale i ham. Det blir bra å få noen til å utfordre Peter slik at han alltid må være skjerpet også.» sier Wehn til nidaroshockey.no

Vi ønsker Herman velkommen til Trondheim og Nidaros!

SISTE NYTT

FrostaChips og Candy People forlenger samarbeidet

LES MER

– Vil alltid spille mest mulig

LES MER

Sirkus Shopping forlenger samarbeidet

LES MER