41_header

– Vil alltid spille mest mulig

– Vil alltid spille mest mulig

21 år gamle Amund Midtdal har skrevet ny kontrakt.

Unggutten med Astor som moderklubb har både spilt på Lillehammer og i Trondheim tidligere, men de to siste songene har han kjempet seg til en større og større rolle i Nidaros. Med mer og mer istid har selvtilliten vokst, og han bruker gjerne fysikken sin til å bistå lagkameratene. Nå har han signert for en ny sesong i Trondheim og for Nidaros, og han er klar på hva som venter.

– Jeg synes forrige sesong kan oppsummeres med at vi gjorde en meget sterk prestasjon med å komme oss opp på andreplass til slutt etter en litt tung start på sesongen, også var jo selvsagt den endelige avslutningen langt fra det vi ønsket og håpet på. Det er ekstra surt å ryke etter å ha vært opp 2-0 i kamper, med tre matchpucker i hånd. Nå er det på tide å ta det neste steget, slik at vi klarer å bikke de avgjørende kampene til vår fordel. Det mener jeg bestemt vi skal klare når du ser på utviklingen vår sist sesong.

Og steget videre betyr opprykk til Elitehockeyligaen (EHL). Og det skal ikke stå på motivasjonen for 21-åringen.

– Som trønder vil det alltid være interessant å spille for Nidaros, og å være med å bidra til opprykk ville vært et stort mål nådd selvsagt. Vi har vært så nære to år på rad nå, så motivasjonen for å bli med videre er ikke akkurat mindre.

Sist sesong ble det som sagt mer og mer istid på Amund, og det var ikke sjelden å se han i startoppstillingen. Det var noe som ga mersmak.

– Man vil jo alltid spille så mye som mulig nesten litt uavhengig av hvem man spiller med. Nå håper jeg det fortsetter og at jeg selvsagt utvikler meg videre som spiller, avslutter unggutten.

41-MIDTDAL_signatur-2
Amund Midtdal (21) er klar for en ny sesong i Nidarosdrakta. Foto: VinnVinn Reklame AS

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER