IMG-8750

Adresseavisen ny samarbeidspartner

Adresseavisen ny samarbeidspartner

Adresseavisen har sikret seg fast plass på laget for sesongen 2023/2024

«Adresseavisen er regionens aller største mediehus, og vi ønsker å være det mediehuset som alle i Trøndelag oppsøker for å gjøre seg kjent med alt som skjer innenfor både nyheter, sport, kultur, politikk og hendelser. Adresseavisen er faktisk landets eldste mediehus, med røtter helt tilbake til 1767. I nesten like mange år har vi vært opptatt av å ha gode samarbeid med klubber, lag, organisasjoner og bedrifter som gir mye tilbake til innbyggerne våre. Det er også det som gjør at vi nå ønsker å inngå et samarbeid med Nidaros Hockey.»

En blid gjeng er klare for samarbeid. Fra venstre: Daniel Björnberg, markedssjef i Adresseavisen Michelle Bjellmo, annonsedirektør i Adresseavisen Pål Munkvold, Jordan George.

Dette sier markedssjef Michelle Bjellmo til nidaroshockey.no etter signeringen av avtalen som gjør partene til samarbeidspartnere. Reisen Nidaros Hockey nå er på er noe Adresseavisen ønsker å være en del av.

«Nidaros Hockey er en stødig klubb som nå er med på å løfte opp ishockey igjen i Trøndelag. Etter mange år der andre typer idretter nok har fått mer søkelys, ser vi at det klubben gjør for å bygge opp unge spillere, god hockeykultur og samle miljøet, er viktig. Prestasjonene i forrige sesong taler jo også for seg selv, og vi er sikre på at trøndersk hockey skal tilbake til eliten. Den reisen vil vi være en del av!» sier annonsedirektør Pål Munkvold.

Som tilskuer vil du også merke Adresseavisens inntreden godt den kommende sesongen. Familietribunen, det tidligere L-feltet, er nå Adressasvingen som naturligvis fortsetter å være familietribune.

«Vi håper både den tribunen og resten av hallen fylles opp i løpet av sesongen!» avslutter Bjellmo.

Vi ønsker Adresseavisen hjertelig velkommen på laget!

Ønsker du også å være samarbeidspartner? Ta kontakt med Salg- og Markedssjef Daniel Björnberg. Telefon 40472119

Familietribunen blir nå til Adressasvingen som vi håper fylles opp hver kamp. Foto: Lars Rune Skaug

SISTE NYTT

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER

Velkommen på laget, SPOR

LES MER