64_header3

– «Æ» føler da at jeg har blitt litt trønder

– «Æ» føler da at jeg har blitt litt trønder

21 år gamle Lukas Tjore er klar for sin tredje sesong i Nidaros-drakten.

Unggutten kom fra Storhamar som 19-åring og har siden den gang fått med seg 74 kamper for klubben. På disse kampene er det blitt totalt 11 poeng fordelt på 4 mål og 7 assists, men det er ikke på måltavla han gjør seg best bemerket. Han er svært dyktig på å holde motstandere unna eget mål, spiller disiplinert og gir alltid alt for laget både på og utenfor isen. I tillegg er han blitt så glad i Trondheim og Nidaros at valget om å bli med videre var enkelt, på tross av at han sier jeg og ikke æ.

– «Æ» føler da at jeg har blitt litt trønder nå, selv om det er skummelt å innrømme. Den byen og det laget her har noe spesielt ved seg som gjør at jeg ønsker å bli værende. Den kulturen i garderoben og rundt laget som jeg kom inn til, fanget meg med en gang jeg kom hit. sier han til nidaroshockey.no

Når han skal oppsummere fjorårssesongen både for egen del og laget sin del føler han det ligner på hverandre, men er også klar på hva som må til for at neste sesong skal få en annen slutt.

– Avslutningen i fjor var selvsagt veldig kjedelig når vi ryker etter å være 2-0 opp i kamper. Vi spilte svært godt defensivt i fjor, men vi manglet vel det lille ekstra i det offensive spillet. Det samme føler jeg for mitt eget spill også, hvor det defensive spillet var solid, men at det offensive spillet ikke var helt der det skulle være. Vi må bare bygge videre på spillet vårt, og nå som vi får andre sesong med samme spillesystem vil det hjelpe veldig. Det så vi jo utover sesongen sist også, og vi starter langt foran fjoråret på samme tid når vi går på is i august.

Hans personlige målsetning samsvarer med hva han følte gikk feil sist sesong slik at det blir fokus på å beholde den defensive kvaliteten samtidig som den offensive produksjonen går opp.

Vi er veldig glade for å ha Lukas med oss videre på laget, og ser frem til en ny sesong med #64 på isen.

64-TJORE_signatur
Lukas Tjore føler seg mer og mer som trønder, selv om det er tungt å innrømme det. Foto: VinnVinn Reklame AS

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER