_VXV6011

Avgjørende kamp 5

Avgjørende kamp 5

Fredag skal det hele avgjøres. Det laget som vinner denne kampen, går videre til kvalik. Foto: VinnVinn Reklame AS

Det har vært fire ekstremt tette oppgjør mellom Nidaros og Grüner i denne Play-In-serien, hvor lagene har vunnet en gang hver hjemme og borte. Det betyr at en femte og avgjørende kamp må til for å avgjøre hvem som får retten til å spille EHL-kvalifisering foran neste sesong. Dette er naturligvis den viktigste kampen i året, og den vil du ikke gå glipp av!

PRAKTISK INFORMASJON

For at alle skal få en så god opplevelse på hockeykamp som mulig ber vi om at alle prøver å komme i god tid før kamp slik at man slipper kødannelser og frustrasjon i inngangen. Leangen Ishall er dessverre slik at vi kun har én inngang, og dette gjør at det blir utfordrende om alle kommer samtidig. Oppvarmingen starter 40 minutter før puckdrop, altså klokken 17:50, slik at du fint kan underholdes i tiden før kampen, og slå av en prat med andre hockeyfrelste i ventetiden. Vi garanterer at det er langt hyggeligere enn å stå i kø.

Igjen vil vi påpeke at det er viktig å følge parkeringsanvisningene i området. Det er dyrt nok i dagens samfunn slik at en parkeringsbot vil nok føles rimelig unødvendig for å spare ett minutt eller to gange. Har du mulighet til å reise kollektivt vil vi absolutt anbefale dette da det er flere arrangement i Leangen denne kvelden.

Informasjon om kollektivtrafikk

Buss:
ATB’s Rute 10 stopper på Gartnerhallen holdeplass. Fra her er det 4 min gange til Leangen Ishall.
Tog:
Bane NOR R70 stopper på Leangen Stasjon. Fra her er det en liten halvtime gange til Leangen Ishall.

BILLETTER

Alle som har ønsket gjenkjøp i løpet av Play-In skal ha mottatt en epost med link til gjenkjøp av billett til denne kampen. Resten av billettene er åpnet for salg, og kan kjøpes på våre billettsider.

Sist kamp ble Leangen Arena tilnærmet full, og vi håper og tror vi skal klare å fylle hallen igjen til denne svært viktige kampen. Støtten fra tribunen blir viktigere enn noen gang før. Det lønner seg derfor å være tidlig ute for å sikre seg de beste plassene.

Joakim Hofstad nærmer seg rekorden i antall klubbkamper for Nidaros Hockey, og har med sine to mål så langt i Play-In bidratt sterkt til at laget har en mulighet til å nå kvalik. Fredag ønsker han og resten av laget massiv støtte fra tribunene slik at avansement blir sikret. Foto: VinnVinn Reklame AS

SIKRE DEG BILLETT TIDLIG

KAMPSPONSOR

Coca-Cola_logo-1

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER