239366744_234174735383034_1274339708602876855_n

Billetter til treningskampene lagt ut

Billetter til treningskampene lagt ut

Til helgen kommer Narvik på besøk til Leangen ishall for årets første kamper på hjemmeis. Foto: Dan Kenneth Reinli

Det er lenge siden det sist var Nidaros-kamp i Leangen, men førstkommende helg tar Narvik Arctic Eagles turen nedover til Trondheim for å spille tre kamper fredag, lørdag og søndag. Narvik kommer fra spill i Fjordkraftligaen sist sesong, og blir med andre ord en tøff motstander som gjør at vi får sett hvordan laget stiller seg mot et lag som er forventet å kjempe om opprykk.

Billetter til helgens kamper er nå tilgjengelig på våre Ticketmaster-sider.

NB! Billetter selges eksklusivt DIGITALT hele denne sesongen. Det vil med andre ord ikke bli mulig å kjøpe billett i billettluka i hallen.

Priser:

Alle voksne 16 år og over: 75,- inkl billettavgift
Alle barn 15 år og under: 19,- inkl billettavgift

Vi har, og vil fortsatt ha, gratis inngang for alle barn på våre kamper, men i den spesielle situasjonen vi i dag er i med tanke på Covid-19, må ALLE tilskuere registreres på forhånd, og derfor må barn også ha billett. Dessverre lar ikke billettsystemet oss gi ut gratisbilletter uten billettavgift slik at for barn vil det koste 19,- å komme på kamp. Vi håper på forståelse for dette.

Generell informasjon vedrørende Covid-19
Vi fortsetter selvsagt å ivareta smittevernhensyn. Reglene per i dag sier at vi kan ha 1000 tilskuere fordelt på 2 kohorter a 500 på innendørs arrangement med tilviste plasser, uten at koronasertifikat / hurtigtest er nødvendig. I utgangspunktet regner vi med å kun få bruk for èn kohort på helgens treningskamper, men vi er forberedt på øke til to skulle behovet være tilstede. Når serien starter tar vi sikte på to kohorter.

Er du presse eller har du forbundskort, dommerkort eller lignende som gir gratis adgang, ta kontakt på daniel@nidaroshockey.no senest klokken 20:00 dagen før kamp.

Alle sesongkortinnehavere har gratis inngang.

Ikke sikret deg sesongkort enda? Det kan du gjøre her.

Kampene spilles:

Fredag 3. september klokken 19:30
Lørdag 4. september klokken 15:00
Søndag 5. september klokken 13:00

Velkommen tilbake på kamp i Leangen! Vi glær oss!

SISTE NYTT

– Føler meg som hjemme

LES MER

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER