header_enkveldhosgrafen

En kveld på Grafen

En kveld på Grafen

Onsdag denne uken møttes 50 deltagere fra våre samarbeidspartnere til B2B-samling og god mat hos Grafen.

Kvelden startet med info om kveldens agenda, og en kort presentasjon av hver bedrift. Deretter ble det servert en nydelig middag mens praten gikk godt mellom alle bordene. Foredrag fra landslagssjef for herrelandslaget Tobias Johansson og Mats Heide-Åsaune (Mentaltrener hos KrigerHelse) ble alle godt mottatt fra forsamlingen da de inneholdt lærerike budskap alle bedrifter og enkeltpersoner har bruk for. Avslutninsvis ble det servert en herlig dessert fra kjøkkenet på Grafen.

Både forelesere, deltagere og arrangør var godt fornøyd med kvelden.

«Det er fantastisk å få komme til Trondheim og være med på nettverkssamling med Nidaros Hockey. Som jeg sa på foredraget så trenger norsk ishockey at trøndersk hockey med Nidaros kommer seg opp i seersystemet. Som sagt, veldig kult å få være her.» – Tobias Johansson, Landslagssjef

«Vi har hatt en kjempefin kveld her på Grafen med kjempegod mat. Vi har møtt mange nye potensielle kunder som vi håper å få et samarbeid med videre. Det har vært et kjempebra arrangement med landslagssjefen i Ishockey der vi fikk høre litt om hvordan han bygget laget sitt. Meget fint innlegg fra mentaltrener, og dette som vi fikk oppleve i dag gleder jeg meg til å være med på neste gang.» – sier Terje fra vår ferskeste samarbeidspartner, NorEngros.

Vert for det hele, Daniel Björnberg synes det er svært gledelig å se utviklingen i nettverket.

«Veldig gøy at så mange bedrifter er interessert i våre nettverkssamlinger. Vi ser at det er viktig for klubbens samarbeidspartnere å få utvikle kontaktene med andre bedrifter samtidig som man får faglig påfyll. Også veldig gledelig å høre fra våre partnere at det pågår en bra business i nettverket mellom bedriftene.»

Herrelandslagets sjef Tobias Johansson snakket blant annet litt om hvordan han bygger laget, og Mats Heide-Åsaune fra KrigerHelse snakket om mental trening.

Nettverket er skapt slik at vi alle kan dra nytte av hverandres erfaringer og tilbud. Slike arrangement viser at slik som Tobias Johansson sa, «Jobben i dette rommet er den viktigste jobben.» stemmer. Kvelden inneholdte masse nettverksbygging og utveksling av kunnskap og erfaringer. Vi kan dermed konkludere med at dette var en svært lærerik kveld, der man får muligheten til å bli bedre kjent med hverandre.

Les mer om agendaen her.

Ønsker du å bli en del av nettverket og med på neste samling? Ta kontakt med Daniel Björnberg på telefon 404 72 119 eller daniel.bjornberg@nidaroshockey.no

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER